“Çmendet” bankomati, i fluturon të gjitha paratë para qytetarëve (Video)

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Britaninë e Madhe, teksa një bankomat ka fluturuar jashtë të gjithë sasinë e parave që kishte brenda.

Ngjarja u regjistrua në Londër, dhe papritur bankomati u “çmend” duke nxjerrë paratë para njerëzve që po kalonit aty pranë.

Të gjitha kalimtarët janë habitur nga ngjarja në stacionin e Bond Street, duke menduar se Krishtlindjet kishin ardhur më herët se zakonisht.

Mësohet se makina kishte filluar të keqfunksiononte, pasi një klient kërkoi një shumë të madhe parash dhe nuk ishte në gjendje të merrej me urdhrin, por filloi ta shkelmonte atë.

Teksa paratë dilnin nga ATM-ja, një numër i madh i udhëtarëve u panë rrinin rreth e rrotull duke parë se si paratë dilnin nga bankomati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Vija fatale e Ballkanit

Blerim Latifi Gjatë historisë, njerëzit në Ballkan kanë vuajtur nga një lloj fataliteti gjeopolitik. Ky fatalitet ka të bëjë me…

Abissnet