Çifti i pabesueshëm, rriten duke u “rinuar” (FOTO)

Foto 1 nga 8 Pas Para

Gjenetika është diçka e pashmangshme në formimin e trupit të njeriut ndërsa vitet kalojnë. ADN-ja e trashëguar nga prindërit ka ndikimin primar se si ne do të ndryshojmë me kalimin e viteve, nëse do të dukemi më të rinj, apo më të vjetër.
E pavarësisht se ajo ndryshon nga një njeri tek një tjetër, për një çift, tek të dy partnerët, duket se geni i bukurisë ka vepruar më të kundërt.
Wendy Joseph, 29 vjeçe dhe i fejuari i saj Dan Hennessey, 30 vjeç, kanë 10 vite së bashku, por i kanë habitur të gjithë kur kanë publikuar fotot e tyre në çift të para 10 viteve duke i krahasuar me të sotmet.
Ndryshimi është i qartë, ata duket se janë më të rinj sot, se sa 10 vite më parë. Pikërisht kjo veçanti ka bërë që fotot e tyre të shndërrohen në virale në internet, duke marrë edhe jo pak komente pozitive.

Të tjera

Abissnet