Çfarë po ndodh në Tiranë? Një grua ulëret për ndihmë, përleshje në sheshin “Nënë Tereza” (VIDEO)

Publikuar më 03. 06. 2017 nga Xhensila Demollaj

Ditën e sotme në mes të Tiranës pikërisht në sheshin Nënë Tereza ka ndodhur një përleshje mes dy peronave në Tiranë. Gjithçka u bë në mes të ditës, madje në prani të një polici që ndodhej aty pranë. Dy persona jashtë grushtuar dhe shqelmuar mes tyre, ndërkohë që dëgjohet ulërima e një guaje që kërkon ndihmë. Video pa sqarim rreth ngjarjes është postuar në JOQ.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FJETAOSHQEF%2Fvideos%2F10154934374578371%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”318″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

XH. D.