Çfarë po ndodh? ‘Ikën’ “Facebook”…

Foto 1 nga 1 Pas Para

Rrjeti social “Facebook” nuk ka punuar për pak momente. Çdokush që ka në përdorim një adresë në FB ka vënë re se “Facebook” ka rënë. Kjo gjë ka shkaktuar probleme te ata që zgjedhin të komunikojnë në këtë rrjet social.

Rrjeti social “Facebook” është ndër më të popullarizuarit në botë që kur është hapur. Ndërkohë, ky rrjet social ka një përhapje të madhe, jashtëzakonisht të madhe edhe në Shqipëri dhe gjithandej ku jetojnë shqiptarët.

/D.Xh/ 

 

 

 

Të tjera

Abissnet