Çfarë nuk duhet të bëjnë femrat në praninë e meshkujve

Ka disa gjëra që femrat nuk duhet t’i bëjnë kurrë kur janë në shoqërinë e partnerit të tyre.
Sipas studimeve, sa më shumë kalojnë vitet, aq më shumë çiftet kanë tendencën për të ndarë çdo detaj të jetës së përditshme me njëri-tjetrin.
Por, kjo gjë dëmton imazhin që njerëzit kanë për partnerin. Më poshtë po ju tregojmë gjërat që femrat nuk duhet të bëjnë në praninë e meshkujve.
1. Mos hani shumë: Kujdes me ngrënien nëse keni pak kohë që shoqëroheni me partnerin. Sipas meshkujve, femra shihet nga sjellja në tryezë.
2. Mos u depiloni: Depilimi i heq urinë seksuale meshkujve.
3. Mbylleni derën e tualetit: Shumë çifte në një pikë fillojnë të shkojnë në tualet duke e lënë derën hapur dhe këtë e bëjnë kryesisht femrat: meshkujt nuk e thonë, por do të preferonin të mos e ndanin këtë eksperiencë.
4. Mos vishni të brendshme gjyshesh: Korsetë janë ato që burrat i quajnë “mbathjet e gjyshes” dhe nuk janë aspak seksi.

Të tjera

Abissnet