Çfarë duhet të konsumoni gjatë stinës së nxehtë?

Publikuar më 01. 06. 2017 nga Jola Alimemaj

Me afrimin e verës duhet ta shtoni kujdesin ndaj formës fizike të trupit. Kjo nuk nënkupton vetëm kujdesin ndaj formave fizike por edhe për shëndetin e përgjithshëm.

Kur temperaturat bëhen të papërballueshme gjatë verës, duhet të konsumojmë ushqime të freskëta dhe të lehta.

Ju mund të përgatisni sallata të ndryshme.

Është e rëndësishme gjithashtu konsumimi i sa më shumë lëngjeve.

Përveç ujit, është mirë të konsumoni edhe lëngje frutash të freskëta.

Po çfarë duhet shmangur?

Ushqimet me shumë kalori dhe yndyrë, ushqimet e shpejta, etj.

/J.A/