Çfarë do të bënte Fishta?

At Gjergj Fishtës do t’i vinte turp, do t’i pështynte në surrat anëtarët e UNESCO-s, të cilët me cinizëm dhe me ndikimin e Sorosit, arritën që Lahutën ta vënë në listën e vlera të trashëgimisë serbe.

Ndërsa ajo si biçim Ministre Kulture Kumbaro hesht. Heshtin të gjithë. Pafytyrësia e antishqiptarizmës del çdo ditë në pah. Kjo ngjarje sa e dhimbshme, aq dhe e turpshme, ka ndodhur në Sesionin e trembëdhjetë të Komitetit Ndërqeveritar për Mbrojtjen e Trashëgimisë Kulturore Jomateriale në Port Louis, që u mbajt nga 26 nëntor deri të shtunën më 1 dhjetor 2018.n Tashmë kërkojnë të vjedhin, jo vetëm vlerat por dhe identitetin tonë. Flini, o shqiptarë, se ditë më të zeza do vinë!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet