Politikë

Urime Anita Haradinaj!

Forumi i Gruas dhe partia “Zgjidhja” urojnë bashkëshorten e kryeministrit Ramush Hardinaj, familjen e tyre dhe veçanërisht popullin shqiptar të…

    Abissnet