Opinion

Pavarësia dhe Epopeja

Nga Ismail Syla Në vitin 2018 disa ngjarje të rëndësishme kombëtare e gjeten veten në vite të rrumbullakëta, apo siç…

Mos i vrisni gratë!

Nga Edlira Gjoni Sikur të mos mjaftonin fast-foodet amtoreske e aspak ndihmëse në lajmet në formë thashethemesh për lobingje ruse,…

Abissnet