Letra

Politikanët pa kokë

Kalosh Çeliku Moti kohë e kam pritur, që Shqipërinë e Sotshme ta godas një Tërmet i fuqishëm politik. Shkundë me…

Grindja!

Prend Buzhala Fjalori i shqipes grindavecin e përkufizon si njeri “që grindet vazhdimisht dhe i mërzit të tjerët, që kërkon…

    Abissnet