BSH ndërhyri urgjentisht, por euro sërish në pikiatë; Ja ç’ndodh me dollarin dhe paundin

Në tregun valutor vendas euro blihet me 126 lekë dhe shitet me 127.20 lekë. Euro ka vijuar në rënie nga nivelet e larta prej 129.20 lekë dy ditë më parë.

Dollari amerikan blihet sot me 107.10 lekë dhe shitet me 108.30 lekë. Parashikojmë luhatshmëri, dhe rënie drejt nivelit të 106.50 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 143 lekë dhe shitet me 144.50 lekë. Presim luhatshmëri edhe në tregun e paundit britanik.

Monedhat e tjera këmbehen si më poshtë:

/Scan/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet