Breshka humbet në Orikum, gjendet dhe dërgohet në qendër rehabilitimi

Një breshkë e cila është parë nga turistët të dalë në sipërfaqe të detit në Orikum, ka humbur për pak çaste. Një gjë e tillë ka bërë që shumë persona të bëhen merak për të. Mirëpo, ajo u gjet dhe u dërgua më tej në qendër rehabilitimi.

Gazetari Fatos Mahmutaj publikoi foto të breshkës dhe bashkë me të edhe ndodhinë. “Falë publikimit, breshka u gjet. Më dërguan foto që është në qendër rehabilitimi. Tani është në dorë të specialistëve. Flm cilitdo që bëri diçka për këtë sensibilizim. Natyra dhe deti janë pasuria jonë. Keqbërësit janë kalimtarë”, ka shkruar ai.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet