Revista "Bota në vitin 2018"

Nga The Economist vjen eksluzivisht në shqip nga Gazeta Shekulli.
Tashmë në të gjitha pikat e shtypit dhe libraritë në vend.


Për porosi mund të kontaktoni në:
( +355 ) 44 309 210
( +355 ) 69 87 90 918
[email protected]

Abissnet