Blushi: LIBRA, forca politike që mbron vendin nga krimi

Publikuar më 19. 06. 2017 nga Dionis Xhafa

Kryetari i partisë LIBRA, Ben Blushi në vijim të fushatës “Një qind kilometra ecje” në qytetin e Korçës është takuar me simpantizantë, buznesmenë dhe qytetarë të ndryshëm të qytetit.

Blushi ka ftuar të gjithë të hedhin votën për numrin 18. Ai ka premtuar se LIBRA premton mbrojtje nga krimi dhe korrupsioni. Sipas Blushit, problemet në vend do të marrin fund nëse fiton LIBRA.

/D.Xh/