“Black Friday”, 6.4 miliardë dollarë të shpenzuara në 24 orë

Vitin e kaluar gjatë gjithë ditës përdorues shpenzuar gjatë të Premtes së Zezë plot 5.03 miliardë dollarë online, një rekord më vetë për atë kohë.

Pas 3.7 miliardë dollarëve të shpenzuara nga pajisjet desktop dhe ato mobile, E Premtja e Zezë është drejt një tjetër rekordi këtë vit.

Adobe i cili gjurmon trilionë transaksione, tha se mëngjesin e së Premten janë shpenzuar 643 milion dollarë online.

Një ditë më parë, pikërisht për Ditën e Falënderimeve, kompania kishte regjistruar në mëngjes 406 milion dollarë.

Vitin e kaluar gjatë gjithë ditës përdoruesit shpenzuan për të Premten e Zezë plot 5.03 miliardë dollarë online

Adobe parashikon që këtë vit kjo shifër të shkojë në 6.4 miliardë dollarë.

Sakaq gjatë gjithë muajit janë shpenzuar 38 miliardë dollarë online, një rritje me 18.5% krahasuar me një vit më parë. /PCWorld.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet