Bizneset solidarizohen me studentët, mbyllin qepenët e dyqaneve në shenjë revolte

Foto 1 nga 3 Pas Para

Revolta e studentëve ndaj qeverisë dhe sidomos Ministrisë së Arsimit është e madhe. Mirëpo, mesa duket, këtë revoltë ndaj Ministrisë nuk e kanë vetëm studentët.

Kështu, pronarët e dyqaneve në Rrugën e Durrësit kanë gjetur një mënyrë origjinale për t’u solidarizuar me studentët. Ata kanë mbyllur qepenët e dyqaneve. Siç shikohet edhe nga fotografitë, dyqanet janë të mbyllura me qepen, ndërsa studentët protestojnë.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet