Big Brother, Donaldi: Do martohem me Elisonën, kur të zgjatem edhe pak

Donald-Elisona dhe Fotini-Danjel po flasin për martesën e këtyre dy të fundit dhe i thonë se presin ftesë. Fotini-Danjel i përgjigjen se nuk ka ftesë sepse i kanë ftuar publikisht.

Por duket se Elisona e ka mendjen në një tjetër martesë, duke provokuar Donaldin teksa i thotë se në fisin e tij duhet një femër e gjatë për të sistemuar rracën.

Ndërkohë Donaldi ia kthen Elisonës për martesën, ai do të martohet me të kur të zgjatet edhe nja 5 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet