Bie qeveria e majtë, Rama dhe Basha bllokojnë koalicionet Gazeta - Kryesore

Ju Rekomandojmë

Shkruaj një koment

  • Edhe mbiemrin s’ja dinke personit nga Burreli – te garantoj une se ne rrethin e Matit nuk ka me mbiemer lepuri, as edhe nder shqiptare nuk ka me mbiemer lepuri.