Bie “Instagrami”, probleme për përdoruesit në mbarë botën

Rrjeti social “Instagram” është shfaqur me probleme dje në mbrëmje, duke ndalur së funksionuari, dhe duke ua bërë të pamundur përdoruesve të shohin fotot e reja.

Përdoruesit nuk kanë mundur të rifreskojnë postimet, ku fotot e reja nuk shfaqeshin në kryefaqe. Mësohet se problemi ka qenë i pranishëm në mbarë botën.

Problemet janë shfaqur më së shumti në Europën perëndimore dhe në bregun lindor të SHBA-ve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet