Bie Facebook, ankohen përdoruesit

Rrjeti social i popullarizuar “Facebook” ka rënë për pak kohë në Britaninë e Madhe dhe në Europë. Nga zyrtarët më të lartë të rrjetit social kanë thënë se FB ra për pak kohë dhe kjo gjë shkaktoi kaos te njerëzit.

Ata kanë hyrë më tej në rrjetin social “Tuitter”, ku ka pasur edhe statuse se “Facebook” ka rënë. Rrjeti “Facebook” ka rënë disa herë gjatë kohëve të fundit.

/D.Xh/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet