Bari i çuditshëm në Çeki, të sjellin birrën me tren (VIDEO)

Publikuar më 18. 06. 2017 nga Dionis Xhafa

Në Çeki tashmë mund të porosisni një birrë dhe se ajo mund të vijë te ju me anë të një treni elektronik.

Pronarët dhe personat e tjerë që e kanë shpikur konceptin në fjalë, duan që ta eksportojnë atë, me qëllim që model i tillë i ofrimit të shërbimit të birrës të mund të vihet në praktikë edhe në shtete të tjera të botës. Petr Fridrich Vytopna tha për “Euro news” se dëshiron që ta eksportojë konceptin në vende të tilla si Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Kinë e Çikago., përcjell “Shekulli”.

Sipas shumë klientëve në këtë bar dhe restorant, kjo mënyrë e shërbimit të birrës është vërtetë interesante.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Feuronews%2Fvideos%2F10155057955533110%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”314″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

/D.Xh/