Balena vrasëse thotë “përshëndetje” (VIDEO)

Publikuar më 31. 01. 2018 nga Jola Alimemaj

Një balenë vrasëse që mund të imitojë fjalë të tilla si “përshëndetje” dhe “mirupafshim” mendohet të jetë e pari e këtij lloji për të kopjuar fjalorin e njerëzve.

Ajo mësoi të “fliste” një pjesë të vogël të fjalëve duke kopjuar një trajner në një park detar në Francë.

Repertori i kafshës përfshin emrin “Amy” dhe “një, dy, tre”.