Arrihet marrëveshja, ja emri i vendosur për Maqedoninë

Shtypi grek ka informuar se emri i ri i Maqedonisë është vendosur dhe do të jetë “Republika Maqedonia e Epërme”. Sipas mediave helene, marrëveshja u arrit në kohën që Nimiç ndodhej në Athinë.

Ky emër është arritur besohet me konsensus, pas mosmarrëveshjeve mes palëve. Nuk ka informacione sidoqoftë mbi një marrëveshje të mundshme. /D.Xh/

 

 

Të tjera

Abissnet