Arrestohet shqiptari që tentoi t’i shpëtonte policisë, ja çfarë fotosh u gjendën në telefonin e rumunes

Një 34-vjeçar shqiptar ka përfunduar në prangat e policisë italiane, pasi akuzohet për vjedhje të banesave.
Mësohet se shqiptari, që rezulton më parë i dënuar, u ndoq nga uniformat blu ndërsa ndodhej në makinë së bashku me një shqiptare 32-vjeçare dhe një rumune 28-vjeçare.

Mediat italiane rapNjë 34-vjeçar shqiptar ka përfunduar në prangat e policisë italiane, pasi akuzohet për vjedhje të banesave.
Mësohet se shqiptari, që rezulton më parë i dënuar, u ndoq nga uniformat blu ndërsa ndodhej në makinë së bashku me një shqiptare 32-vjeçare dhe një rumune 28-vjeçare.

Mediat italiane raportojnë se shqiptari shtoi shpejtësinë e makinës në tentativë për t’u arratisur nga policia. Mandej ai doli nga automjeti duke ia mbathur, por në fund u kap nga forcat e policisë.

Në makinë iu gjetën tërë pajisjet me të cilat dyshohet se kryheshin grabitet në banesa, që nga kapelet që përdornin për mbulim, e deri te kaçavidat. Në telefonin e shtetases rumune u gjendën shumë foto të vilave që me sa duket ishin objektiv grabitjeje.
rtojnë se shqiptari shtoi shpejtësinë e makinës në tentativë për t’u arratisur nga policia. Mandej ai doli nga automjeti duke ia mbathur, por në fund u kap nga forcat e policisë.

Në makinë iu gjetën tërë pajisjet me të cilat dyshohet se kryheshin grabitet në banesa, që nga kapelet që përdornin për mbulim, e deri te kaçavidat. Në telefonin e shtetases rumune u gjendën shumë foto të vilave që me sa duket ishin objektiv grabitjeje.

Të tjera

Abissnet