“Apple” zbulon 20 aplikacionet më të shkarkuara për 2017-n

Ndërkohë që përgatitemi t’i japim lamtumirën 2017-s, “Apple” ka publikuar listën e aplikacioneve më të shkarkuara nga “App store”.

 

Snapchat edhe pse ka përjetuar rënie të hyrjeve dhe përdoruesve, në “Apple” mbetet aplikacioni i dytë më së shumti i shkarkuar.

 

Në deklaratën e “Apple” thuhet se 2017-a ka qenë një vit i madh për aplikacionet dhe risitë e fundit të kulturës app.

 

I pari në listën e aplikacioneve kryeson “Bitmoji”, çka nuk konsiderohet befasi për shkak të rritjes së madhe në vitet e fundit.

 

Ndërkaq nuk mbeten pas edhe rrjetet sociale më popullore si “Facebook”-u, “Instagrami”, “Youtube” dhe “Messenger”.

20 aplikacionet më të shkarkuara, sipas Apple:

1.       Bitmoji

2.      Snapchat

3.       YouTube

4.      Messenger

5.       Instagram

6.      Facebook

7.       Google Maps

8.      Netflix

9.      Spotify

10.     Uber

11.     Gmail

12.     Pandora Music

13.     Amazon

14.     WhatsApp

15.     Wish

16.     Twitter

17.     SoundCloud

18.     Google Chrome

19.     Waze

20.    Lyft

Të tjera

Abissnet