Antikorrupsioni, takimi Gjonaj–Cantone përfundon me marrëveshje

Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj, e cila përfundoi takimin me kreun e Antikorrupsionit të Italisë, z.Raffaele Cantone, deklaroi se kanë bërë një marrëveshje për të forcuar bashkëpunimin ndërmjet dy shteteve, duke filluar që nga shkëmbimi i eksperiencave dhe trajnimi i ekspertëve shqiptarë në Itali për çështjet e korrupsionit.
Po ashtu, një deklaratë dha dhe Cantone, i cili konfirmoi se po përforcohet bashkëpunimi mes dy vendeve në këtë fushë dhe se pritet nënshkrimi i një Memorandumi bashkëpunimi me Shqipërinë.

Të tjera

Lavdi sportit!

Nga Enver Robelli Në çdo Kampionat Botëror të futbollit është mirë të lexohet libri “Lavdërimi i sportit” i profesorit Hans…

Abissnet