Ambasada Amerikane: Ja si të aplikoni saktë për vizë në SHBA

Përmes një postimi në “Facebook” Ambasada Amerikanë në Tiranë u rikujton të gjithë ata janë të interesuar për viza amerikane, që të pyesin për çdo paqartësi.

Ambasada shkruan se ka vetëm një procedurë për të aplikuar për vizë dhe për të duhet të pyesni ‘Anën’.

??Fatmirësisht, ne jemi ekspertë kur vjen puna tek aplikimi për vizë dhe u përgjigjëm saktë me herën e parë! Nëse zgjidhni të aplikoni për vizë, procedura është ‘një dhe vetëm një’. Aplikoni në mënyrë të saktë. ?#PyetAnën ”, ?? ? shkruhet në mesazhin e Ambasadës Amerikane.

Pak ditë më parë Ambasada njoftoi se të gjithë të interesuarit për viza, mund të pyesnin për procedurën çdo të enjte. Ndërsa ata do të merrnin pas çdo përgjigje për paqartësitë.

Të tjera

Abissnet