Amarda Toska në mes të borës, ja si e ka transformuar shtatzënia (FOTO)

Publikuar më 10. 01. 2018 nga Xhentila Gjoshi

Amarda Toska është në pritje të ëmbël të fëmijës së saj të dytë. Kjo ka bërë që Amarda të distancohet disi nga rrjetet sociale, ndërsa na kuriozon sa herë që poston foto të reja.
Si për të na shuar të gjitha kureshtjet, bashkëpunëtorët e programit “Lufta e nuseve” kanë postuar një foto nga një ditë pushimi në borë, ku shohim dhe Amin. Ajo shfaqet shumë në formë.
Me pulovër e xhup, që, si për të na përmbushur dëshirën, e ka lënë hapur, ne shohim rrumbullakosjen e barkut.