ALUIZNI, 239 personat që përfitojnë certifikatën e pronësisë

Gazeta “Shekulli” publikon 239 emrat e personave që u është miratuar kalimi i pronësisë me vendim qeverie. Subjektet në listë duhet të paraqiten pranë Drejtorisë së ALUIZNIt Tirana Veri, me adresë rruga “Skënder Kosturi”, Tiranë, për të marrë njoftimin për të kryer pagesën e shërbimit për aplikim në llogarinë bankare të ZVRPP-së”, shkruhet në njoftim. Procedurat e reja janë sanksionuar në udhëzimin e miratuar një vit më parë, në të cilin përcaktohet po ashtu që kërkesa për regjistrimin e objektit dhe pronës të mos bëhet nga përfituesi i lejes, por nga ALUIZNI. Ditën e sotme botohen emrat e përfituesve në 6 qarqe, Tiranë, Fier, Shkodër, Gjirokastër, Korçë dhe Elbasan. E ndërsa sipas procedurave të  reja që janë sanksionuar në udhëzimin e miratuar një vit më parë, përcaktohet po ashtu që kërkesa për regjistrimin e objektit dhe pronës të mos bëhet nga përfituesi i lejes, por nga ALUIZNI.

ALUIZNI, 239 personat që përfitojnë certifikatën e pronësisë by JolaAlimemaj on Scribd

Të tjera

Abissnet