Aloe Vera, çfarë nuk dini rreth saj

Aloe Vera njihet për vetitë e saj çudibërëse. Po, përveç efekteve kuruese që ajo ka, nuk na është thënë ana e errët e saj.

Kjo bimë mund të ketë dhe efekte anësorë nëse përdoret në mënyrën e gabuar.

Kjo mund të ndodhë në qoftë se ju nuk u përmbaheni dozave te rekomanduara në paketim, të tilla si vaj esencial apo Aloe Vera në formë lengu.

Aloe Vera ne trajtën e xhelit nuk paraqet ndikime të veçanta, por është gjithmonë mirë të përdoret në mënyrë të moderuar.

Të tjera

Leksioni i Studentëve

Nga Zef Bushati Përtej kryefjalës së këtyre ditëve “student” dhe përpjekjeve të kuptueshme për pronësimin politik të protestës, e cila…

Abissnet