Agjencia e Kadastrës, 510 pronarët që marrin tapinë për tokat e zëna

Agjencia e Kadastrës publikon listën me 510 persona që kanë ndërtuar pa leje dhe do të marrin tapinë për truallin. Përfituesit në Elbasan, Durrës, Tiranë, Fier, Shkodër, Vlorë

Agjencia e Kadastrës Shtetërore publikon listën e plotë me përfituesit e tapive dhe sipërfaqet takuese për secilin të miratuar nga Këshilli i Ministrave, e që në total janë 510 qytetarë. Agjencia Shtetërore e Kadastrës bën të ditur se përfituesit do të pajisen me certifikatën e pronësisë brenda afateve ligjore. Qeveria miratoi kalimin e të drejtës së pronësisë në favor të subjekteve përfituese për mbi 1 mijë parcela ndërtimore të objekteve të legalizuara dhe kompensimin financiar të pronarëve të pasurive të paluajtshme që preken prej tyre, ku përfitojnë rreth 1 mijë familje. Përfituesit janë në Qarkun Berat, Qarkun Elbasan, Qarkun Durrës, Qarkun Tiranë, Qarkun Fier, Shkodër dhe Vlorë.

Vendimi

Këshilli i Ministrave miratoi edhe masën e kompensimit financiar për pronarët e pasurive të paluajtshme që preken nga ndërtimet e legalizuara, referuar kartelave të pasurive sipas ZVRPP-së, është 33 964,81 m² dhe vlera totale e kompensimit financiar është 229 092 338 lekë. Qeveria ngarkon zyrat vendore të regjistrimit të pasurive të paluajtshme Berat, Elbasan, Librazhd, Durrës, Tiranë, Lushnjë, Shkodër, Korçë, Lezhë, Vlorë, Sarandë, Gjirokastër, Kavajë dhe Kukës të regjistrojnë, brenda 5 (pesë) ditëve nga hyrja në fuqi e këtij vendimi, kalimin e së drejtës së pronësisë së parcelave ndërtimore dhe hipotekën ligjore mbi to, në përputhje me përcaktimet e pikave 15 e 16, të vendimit nr.1095, datë 28.12.2015, të Këshillit të Ministrave, “Për përcaktimin e rregullave të bashkërendimit të punës, ndërmjet ALUIZNI-t dhe ZQRPP-së, dhe të procedurave apo kufizimeve që zbatohen për efekt të regjistrimit të pasurive të legalizuara”.

SOKOL FAIK NAKSI
SOKOL FAIK NAKSI
EGLANTIN KADRI DELIBASHI
LUAN XHAFER XHINDI
ARBRI LUAN XHINDI
HAJRIE EKURAN AGALLIU
BAJRAM HEKURAN KECI
NENTOR BARJAM KECI
EDMOND AVDYL AMATI
ANDREA NGJELI ROGOZI
ADRIANA MEDI SALAJ
AFERDITA MUHAMET LESKAJ
ARBEN PALI KARAKASHI
LILI PALI KARAKASHI
KASTRIOT NASI NANO
ROBERT ANASTAS PAPATHIMIU
HËNÇE SAKO PAPATHIMIU
SUELA ROBERT PAPATHIMIU
ELIAN LUAN QAZIMI
KRISTAQ LLAZI BULLARI
KRENAR HAJDAR RUÇI
IZET FETAH MEMISHI
ARTAN NEXHIP SELAMI
SANIJE PETRIT DUCI
ERIDJOLA ROLAND DUCI
KRISTO ISUF KOLA
GAZMENT ARIF DELIBASHI
BESIM MURAT DELIBASHI
SOTIR VANGJEL GRAMATIKO
PETRO MALO SHABANI
DASHNOR ENVER KUÇI
ILIR FLAMUR DINGO
ARDIAN LEFTER BUBA
SHERILJANA NAZMI SEITAJ
KRENAR NEBI KALLUÇI
RAMIS GANI DOLLANI
QAZIM RUFKI MYFTIU
ARJAN BURHAN KAFAZI
IZOTA BAJRAMI KAFAZI
ERALD LILI GARULI
ILIRJAN MAHMUT QOLJA
BILBIL RIZA HAZIZI
BEKTASH LIVAN SHABANAJ
LUMTURI MYRTEZA SHABANAJ
PRANIM KADRI TOSKA
FATJON NAZM XHINDI
RAJMONDA NAZMI XHINDI
SABRIE MEHDI XHINDI
SONILA NAZMI XHINDI
MARSELA NAZMI XHINDI
FATJON NAZMI XHINDI
IDARIK XHEVIT ZHUKA
MURAT ALI ÇOPA
FLAMUR ALI ÇOPA
HEKURAN FERID HARIZI
SHEFIT HETEM JAUPAJ
RAHIM ZANUN UKU
SOKOL GJOKE DEDA
ERMIR ALI SOKOLAJ
PJETER FRROK LLESHAJ
PJETER FRROK LLESHAJ
GJERGJ ZEF LEKA
PAL NDUE MICI
MARK JAK NIKOLLI
LEKE PREND JAKU
PJETER GJETO ELEZI
PJETER GJETO ELEZI
BARDHOK KOL PRENGA
GJERGJ PREND JAKU
ZEF GJEKE RAKAJ
PETRIT GJIN PRENDI
AHMET NEZIR PASHA
VULLNET ALI SHOKU
YLVI ALI SHOKU
VIKTOR AHMET IBRAHIMAJ
PASHK NDUE MUSLIA
BYLBYL HASAN HAJDARAJ
ENDRIT MEHMET SINANI
ADONIS MEHMET SINANI
BESIM RAKIP LAZRI
FADIL BESIM GJANA
ARBEN XHELADIN GJATA
HAKI ISUF NASUFI
MERSIN IBRAHIM AGA
EDISON FASLLI BALLA
ENVER SEFEDIN XHENGO
BLEND ENVER XHENGO
DHIMITER JOSIF SHQAU
SHPETIM KADRI BALLA
MARE PREND MUSTAFAJ
NAZMI SELIM BITRI
NAZMI SELIM BITRI
ARTAN NAZMI BITRI
ROBERT NAZMI BITRI
ARBEN SKENDER MYRTEZAJ
NIKOLL NDOC MARVATAJ
ASTRIT MAKSUT HOXHALLI
GEZIM AKSUT HOXHALLI
REXHEP MERSIN PETRITAJ
VASIL GAQE QIRICI
ILINKA VASIL QIQI
ALFIR ILMI KOLGJEGJA
RAMADAN XHAFER BIBA
NAIM OSMAN BIBA
GLEDIS LULZIM BIBA
XHORXHI AZIZ ELEZI
FATMIR ISLAM DERVISHI
XHAVIT GANI DARDHA
XHEVDET MEXHIT LALA
OLSI HYSEN FEZULLA
SHEGË MAZLLEM FEZULLA
LINDITA HYSEN ELEZI
MIMOZA HYSEN KALOÇI
MERITA HYSEN FEZULLA
DHURATA HYSEN FEZULLA
ETLEVA HYSEN KONDI
BEXHET MEHMET FEZULLA
ZEQIRE DEMIR FEZULLA
DULE MUSA SHEHU
ASTRIT PAL MARDODAJ
XHAFER AHMET DEMALIAJ
AZGAN AHMET DEMALIAJ
HALIL AHMET DEMALIAJ
BESIM LUAN KARAJ
PJETER GJOK DEMAJ
SEADIN MUHAMET ISMAILI
ERJONA MET KOLDASHI
ERVIN ASLLAN GJECI
ARIAN HYSENJ HYSI
BLEDI HYSENJ HYSI
VIKTOR HYSENJ HYSI
SELAM MEHDI ALLARAJ
MEVLAN MEHDI ZYBERAJ
ZIJA LUTFI KICA
REXHEP MUHARREM KIKA
ILIR RAMAZAN KIKA
BESNIK SHABAN BUDO
RRUSTEM ADEM VIDRICA
GJON ZEF PERLOSHI
NEXHMI HYSNI KALAJA
DURIM BEQIR CAKMAXHI
ARBEN BEQIR CAKMAXHI
MYRTEZAN PETREF NUHAJ
PAL MARASH PAPUSHI
EDUARD PAL PAPUSHI
PATRIK PAL PAPUSHI
VLADIMIR PETRO NASI
PRANVERA FISNIK DODO
BLENDI IDRIZ DEDA
LIMAN LIMAN TOSKU
ASIM ZENEL CENAJ
BEDRI ZEQIR KAROCI
BASHKIM OSMAN MEHMETAJ
NAIM OSMAN MEHMETAJ
ROLAND ELMI XHIVESHI
HERGES AFRIM MANI
BEDRI MAHMUT KOLDASHI
MAHMUT XHEMALI KOLDASHI
HALIL XHEMALI MARKU
FRAN JAK ZEFI
GJELOSH JAK ZEFI
VLADIMIR NDUE FRROKU
PETRIT AHMET URUCU
BESNIK ARSHIM SHAHINASI
GJELOSH NDOKE SUSAJ
BEKIM HAMZA KALEMI
SHKELQIM HAMZA KALEMI
MAKSIM HYQMET SHTEPANI
SKENDER BAJRAM SULA
KUJTIM HIQMET SHTEPANI
URIM BAJRAM SULA
BAJRAM MUHARREM META
ISLAM XHAFERR HOXHA
BESNIK ISUF LUSHNJA
GEZIM JONUZ JOCA
PELLUMB JONUZ JOCA
DONJET BILAL GJECI
MARCEL SERGE COURTHIADE
JETA SHERIF DUKA
QEMAL AVDUL SHEHAJ
SHKELQIM HYSMET KAZANI
EDMOND AVNI GJIRITI
ZYHDI ZENEL SIPRI
ARJAN BASHKIM KOCI
ERVIN FIQIRI BAJRAMI
MARASH KOLE DELIA
ERVIN ALI KAJMAKU
FARI BARI LEKA
AGIM SABRI XHAFERRI
EMILJAN SABRI XHAFERRI
NEIM SEFER SHALLARI
KRISTJAN THOMA BEGU
EMILJAN THOMA BEGU
ENVER SALI HAKANI
HIDAJET MEHMET DERVISHI
LULJETA AVDI DERVISHI
KLAJDI HIDAJET DERVISHI
ARTAN ALUSH SHIMA
FETA HAXHI HAXHI
RAMAZAN MECAN BEJDOLLI
YLLI RAMAZAN BEJDOLLI
ELDA HYSEN SHESHI
ADA HYSEN BASHLLARI
HYSEN QAMIL BASHLLARI
FLORIANT QEMAL MANSAKU
LILJANA XHEBAR CANI
ILIR DIELL CANI
FATMIR MEHMET ASLLANAJ
DAJLAN MEHMET ASLLANAJ
XHEVAHIR KURT SKUQI
SABRI MEDI TAFA
AZBI SEFEDIN BARDHI
KUJTIM ELMAZ VREKA
VULLNET ELMAZ VREKA
XHEVAT HALIL QOSJA
SADRI SHPEND HASANAJ
ENVER TEFIK HYSOLLI
ARTAN FATMIR VELLKU
BLERIM FATMIR VELLKU
XHEVDET SHEFQET TROPLINI
BAJRAM MERXHAN DURMISHI
FATOS KAPO HABILAJ
BLEDAR HAXHI MULGECI
SHPETIM ADEM OSMANI
ZEK SOKOL AHMETI
LEZINA ALBERT SHIROKA
LIQEN ELMAZ BEHRA
BASHKIM NOVRUZ MULELLARI
ALFRED XHEVDET SEFERI
ZYDI REFIK HALILI
MUSA FEJZI ELEZI
GERALD GJERGJ DAUTAJ
ALBAN GJERGJ DAUTAJ
VIKTOR AJET MATAJ
LIKO XHEVIT RUSTEMI
PAJTIM TEFIK SHEHAJ
XHEVDET SYRJA BEGAJ
NOVRUS SELIM ZOTAJ
VIKTOR XHEVDET DAUTAJ
FADIL BASHKIM ALIAJ
SOKOL KADRI RUSTEMI
ZENEL ZANE MALAJ
NAMIK MUHARREM HODAJ
ARDIAN KUJTIM AVDULAJ
QEMAL XHEVIT MALASI
BASHKIM ALI ZOTAJ
NAMIK KASO FILAJ
BASHKIM ALI FEJZAJ
KASEM MUHARREM OSMENI
EDMOND SINAN HAJDARI
ELIS SADRI KUCI
PELLUMB MYSTEHAK ALUSHAJ
ANESTI BANI TOPI
PANDELI TRIFON MARKU
MYSTEHAK FASLLI HYSENAJ
BESNIK MYSTEHAK
LULEZIM FAIK GOXHAJ
NATASHA BARJAM HEBEJA
GEZIM HALIT RAPAJ
SHPETIM ISMAIL BESHAJ
BUJAR ABAS MURATI
SOKRAT KOLI TAKO
ROLAND THOMA GJERGJI
GJERGJI VANI DOKO
VASIL THOMA KOLA
TAQ PETRO PJETRI
JANI LLUKAN DANE
GJERGJI SPIRO AHMETI
ELIDA THEODHOR PRIFTI
JOAN TEKI CELAJ
PERIKLI LEKO PRIFTI
FILIP VASIL XHOXHI
AGIM BARJAM BUZI
ARDJAN KOZMA KOLA
SHKELQIM SHAQO MUHAJ
MIRESIE ADIL SINAJ
HASAN IBRAHIM BABOLLI
FATMIR ISMAIL MORINA
LEONIDHA MYSEL LAZERI
KRISTAQ SELAM PREZE
NASI MIHAL KOCI
ARTUR NDINI FERRA
ILIR NDINI FERRA
ADRIATIK KAPLLAN HAJDINAJ
ZEJNEPE QAMIL DEMO
ROLAND PIRO GJONI
RAPO GANI METAJ
GJERGJI RAPO
YLVIJE NEXHIP BELBA
DRITAN LUTFI
ALBAN LUTFI
FLAMUR KADRI CAUSHI
FESTIM IZET BERBERAJ
PELLUMB BILAL DURAJ
VEIS RAMIS LALAJ
ISA QANI ADEMI
QANI ISA ADEM
ZONJE BESHIR ADEM
LUAN QANI MUKA
BASHKIM KASEM EBEJA
SPIRO LUMAN PUKA
ARBEN LLAZI SAKO
XHEVAIR MECAN CAUSHAJ
ARBEN TEFIK MUHO
DILAVER JASHAR KADRIU
 NOLI REFAT RAMAJ
SEFRET TEFIK FERKO
MINA PROKOP LESKA
ROBERT SAFET XHANAJ
SELIM KADRI ZAGRACI
SEFRET RRAPO MEHMETAJ
VIKTOR HYSENJ KOXHAJ
BANUSH MYFTAR DUKA
VANGJEL THOMA GJEKA
ARDIANA VANGJEL MBYETI
TAHIR RIZA BERISHA
JANI LIO KOLA
ILIR KRISTAQ DIMO
DASHNOR BEKTASH XHEPAJ
LEONIDHA ARQILE MICI
PAVLO VASILLAQ XHEPAJ
RAHMAN RAKIP BUZI
NURI HAXHI FERKO
XHAFER RAMADAN HOXHA
ALEKSANDER VLASHI BREGU
GJERGJI JAKUP BALAJ
FEJZO VELI HOXHAJ
BEHAR RIZA HALILI
IRENA SABEDIN HOXHAJ
REXHEP FAIK ISUFAJ
ILIR SINO YZBASHI
JETION PANDELI GJEKA
VELI HYSNI KAJA
SHEFIT KAMBER HARUNAJ
ROLAND MITI MONE
IRAKLI LLAZI DHAMO
ELTION KOZMA TAKO
JOSIF BANI BULLARI
AJAS SEFEDIN DEMCE
KASEM RAMIS GREMBI
REMZI SULO AHMETI
ARTAN REXHEP NURE
SAFERE SEFEDIN BARO
AGRON THOMA SHABANI
AZEM SHAQIR KOLINA
ERI NIKO AGORA
BERTI NASI STOJA
AGRON
ASLLAN MUHAMET MUCAJ
ZAIM SINO YZBASHI
AMARILDO ZAIM
DASHNOR MALO MALAJ
ARJAN IDAI YMERAJ
ERVIS ASLLAN ELMAZAJ
THEODHORI ANDREA PAPAS
FLORIJE FUAT KANUSHI
MUHAREM ISMAIL HENZA
BASHKIM TEKI JAUPAJ
STAVRI LILI HENA
VALENTINA KRISTO DEVIJA
KOZMA KOLI GJONI
ERSUEL LUAN XHORAJ
SHEFQET MURAT HAMOLLARI
LULZIM IDRIS HOXHA
SOTIR VASIL CEKU
TAJAR HADIL SHEHAJ
VIOLETA HYSENJ MUHARREMI
GRAMOS BAKI ILJAZI
ARJAN DANO LUTAJ
FESTIM VLADIMIR
BATJAR SAMI ASLLANAJ
FESTIM JONUS CAUSHAJ
LUFTAR QANI LIKAJ
AGUR SHEME SEITAJ
BARJAM SHEME TARAJ
SMAIL AGUR MALAJ
ARMELIN AGUR AGAJ
BASHKIM RESUL ASLLANAJ
GENTJAN FATOSH CACAJ
JETNOR QAMIL HODAJ
JONI BARJAM SHEHAJ
NIKOLIN JORGO MELLO
VASILLO LOLE KOTE
ANTONETA JORGO MELLO
ANDON VESEL VESELI
ANDONAQI ANASTAS SHQEVI
ASQERI DINO MUHO
DURIM HETEM FEZGA
VJOSAVA KUDRET VASILI
DHIMITER ARQILEA NASTO
DHIMITRAQ KIÇO FOTI
RAMIZ BILBIL KASAJ
SPARTAK NIKO PAPANIKOLLA
FATBARDHA DURIM JASHARI
ASTRIT DEMO OSMANI
VANGJEL PERIKLI AGORA
NATASHA SOTIR AGORA
SADIK MUHEDIN SADIKAJ
ILIR VELI SEJKO
ALEKSANDER THANAS KALLOJERI
TIMOLEON KRISTO BABI
Edmond Kadri Jacaj
Kozma Dhime Sotir
Ziver Xhelo Bedaj
Jak Bardhok Jaku
Zejnel Mete Beqiri
Simon Adem Alikaj
Lefter Sotir Gjoka
Shpetim Hysen Çepani
Sylejman Sabri Gashi
Ziso Kolo Xharo
Niko Ziso Xharo
Lindita Piro Totoni
Bedri Selman Mece
Bedri Selman Mece
Lindita Piro Totoni
Fuat Sulo Hajdini
Aranit Sefedin Poda
Vjollca Haxhi Kulla
ARISTIR KICI LLUPO
GORI MITËR KOÇI
GAZMEND FIQERET CELA
LUFTAR SHYQYRI NURI
SHEFKI KAPLLAN SINA
PELLUMB ABEN QALLIU
ADRIATIK MYQEREM CAUSHI
OSMAN SHAQE KASAPI
LATIF QAZIM KORRESHI
AMET ARIF BEKAJ
Ilirian Esat Bregu
Esat Nexhip Bregu
XHEVAHIR HALIT GJATA
OLSI TAHIR SEFERASI
ADRIATIK RRAPO VRAPI
PETRIT ZYLYF TOSKA
BASHKIM MEHMET KURTI
SHEFQET BEQIR PALLA
ALTIN SELMAN PALLA
TAHIR YMER SENKA
GRAMOZ RRAPO VRAPI
LEFTER HAZBI XHANARI
FLAMURE GALIP XHANARI
ERJON NAZIF ZHUPANI
ALTIN ABEDIN SELAMI
BANUSH HAJDAR KONI
KLEMENT NDONI BUSHI
IZJA BEQIR PALLA
LUAN ISA ZEQO
ERJON REMZI PALLA
ROLANDI NASI BOCI
Kostandin Sotir Bardho
Ahmet Sadik Kaloshi
Jani Demir Cano
Jani Demir Cano
Leonard Mihal Jani
Mihal Tiko Jani
Majlind Dhimitraq Duka
Marjana Neki Krasniqi
Pellumb Bujar Krasniqi
Xhesila Bujar Krasniqi
Xhesada Bujar Krasniqi
Mihal Tiko Jani
HASAN FERIT KOKJA
RUSTEM VELI KOKOJA
KUJTIM DAMAN MUSTAFAJ
MUHAMET SULEJMAN IDRIZI
BRUNO BARJAM VRAPI
Pllumbi Novrus Sagajeva
Saimir Shaqir Papri
Sokol Islam Krasniqi
SHABAN QAZIM BAHO
TODIAN VASIL PRIFTI
AGIM RRAPI GJERMENI
GJERGJI KRISTO PRIFTI
ZOI LLAMBRI QOSE
IRAKLI NASI NUSHI
FLORJON TODI MEÇO
GAZMEND GEZIM LIÇI
AGIM HYSEN ÇELA
JOSIF MITËR DAVIDHI
DEMIR CAUSH SHARKA
FATMIR SABRI TABAKU
XHULIO FETAH TABAKU
ERION FETAH TABAKU
POLIKSEN MINA XHINDOLI
ANDRIOLA TAFIL XHINDOLI
VISKLANDA TAFIL GJEKA,
ESMERALD TAFIL XHINDOLI
KLODIAN TAFIL XHINDOLI
ALKETA TAFIL XHINDOLI
JOVAN ARQILE RRUDHO
SHEFQET SERAN HASA
JANI MINA XHARO
BESMIR MITRUSH NAÇI
JOSIF KOLI GJEKO
JOVAN TODI KOKONESHI
ARMAND SOKRAT PRIFTI
RAJMOND KRISTO SHURDHA
ARBEN VANGJEL LUSHI
SHQIPONJA LLAMBRI ASANBEJLLI
DRITA LLAZI PRIFTI
ELVI GJENCI PRIFTI
JORIDA GJENCI PRIFTI
Qani Sabri Blliku
Asqeri Hamdi Qosja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet