6 sjelljet e femrave ndaj të cilave meshkujt dorëzohen menjëherë

Publikuar më 06. 12. 2017 nga Xhentila Gjoshi

Ka disa zakone të femrave para të cilave meshkujt dorëzohen. Jeni kuriozë të dini se cilat janë ato? Hidhini një sy
-Kur ju vendosni flokët tuaja në gjoksin e tij
Meshkujt adhurojnë t’ju ledhatojnë flokët teksa jeni mbështetur tek kraharori i tyre. Kjo u jep atyre ndjenjën e sigurisë, për partneren që kanë.
-Kur ju luani me flokët e tij, teksa ai nget makinën
Në pamje të parë duket sikur i shpërqendroni nga drejtimi i timonit por meshkujt e marrin këtë si një shenjë të dashurisë dhe afeksionit.
-Kur ju i thurni lavde në Facebook
Padyshim, meshkujt kënaqen kur vlerësohen në publik (edhe pse ky mund të jetë publiku i Facebook).
-Kur ju e dëgjoni atë me shumë kujdes, teksa flet.
Kjo për mashkullin do të thotë: Dashuri e pastër!
-Kur ju i dërgoni një mesazh ose e telefononi teksa keni dalë me miqtë tuaj
Kjo padyshim do ta bëjë një mashkull të ndihet i vlerësuar, pasi ju po mendoni për të edhe kur keni dalë me shoqërinë tuaj!