50 fotot që çdo fans i futbollit duhet t’i shohë (FOTO)

Foto 51 nga 51 Pas Para

Në futboll të gjithë hyjnë të barabartë dhe zgjedhjet janë ato që i diferencojnë njerëzit.
Gjithsesi, pavarësisht zgjedhjes për t’u bërë fans i një ekipi apo një futbollisti të caktuar, bota e futbollit ka disa momente kryesore, që çdo tifoz i këtij sporti duhet t’i dijë.
Më poshtë ju kemi sjellë një përmbledhje me 50 nga momentet më kryesore të futbollit, që gjithsecili duhet t’i shikojë dhe memorizojë.

Të tjera

VERTIGO

Gazetarja dhe kritikja e artit Elsa Demo bën një rrugëtim në skenën e re të ArTurbinës duke e krahasuar me…

Abissnet