Ja kush janë 742 njerëzit më të kërkuar (LISTA)

Policia e Shtetit ka publikuar pasditen e djeshme në faqen e saj në online emrat e personave të shumë kërkuar të Interpol Tiranës. Në listën prej plot 742 emrash bien në sy emra proverbialë të cilët prej më shumë se një dekade qëndrojnë në krye të kërkim ndërkombëtar, ndërsa janë të vënë nën akuzën e vrasjeve ose fajësia e tyre është e dënuar me burgim të përjetshëm.

Në këtë listë gjenden edhe persona të cilët akuzohen për Krime të Rënda të cilët janë të arrestuar në vende të ndryshme të botës, por ka edhe nga ata të shumëkërkuar dhe të shumë akuzuar të cilët kanë kërkuar strehim politik ndërsa emrat e tyre vijojnë të jenë në krye të listës prej vitesh. Në listën e bërë publike nga Policia e Shtetit, e cila ende ka emra për të shtuar, bie në sy se 47 prej të kërkuarve rezultojnë të jenë të dënuar me burgim të përjetshëm, krimet e të cilëve janë kryer në vitet `97- 98.

Gjithashtu prej 742 personave janë mbi 100 persona të dënuar me 25 vite burg për krimin e rëndë të vrasjes, ndërsa në këtë listë të shumëkërkuarish nuk mund të mungonin edhe femrat. 23 emra janë të kërkuara dhe të dënuara me mbi 5 vite burg, ndërsa emri më i njohur i kësaj liste femrash mbetet emri i Zylfie Haklajt, bijës së Haklajve, e cila me katër vëllezër të ekzekutuar në një përballje dhe përplasje të përgjakshme jo vetëm mes fiseve në Tropojë, ekzekutoi dy persona në mes të Bajram Currit.

Në këtë listë, Policia e Shtetit nuk ka harruar të listojë sërish emrin e Altin Arapit, personit që u akuzua si pjestar i organizatës “Hakmarrja për Drejtësi”, ndërsa më vonë do të akuzohej nga drejtësia shqiptare edhe për ekzekutimin në bulevard të shoferit të ish-Prokurorit të Përgjithshëm. Arapi mundi të mos vihej në pranga nga policia shqiptare ndërsa bashkë me Orik dhe Leart Shytin kërkuan strehim politik në Belgjikë duke bërë të mundur mos lejimin e vënies para drejtësisë shqiptare. Që prej kohës kur u ngritën akuzat e rënda ndaj kësaj organizate, vëllezërit Shyti gjithnjë kanë ngritur zërin se akuzat ndaj tyre janë politike, fakt me anë të të cilit kanë mundur edhe të shpëtojnë.

Botojmë të plotë listën e personave që Interpol-Tirana ka të kërkuar, bashkë me veprat dhe vitet e dënimit. Policia e Shtetit vë në dispozicion numrin e telefonit duke premtuar edhe ruajtje konfidencialiteti, ndërsa sapo emrat dhe fotot e të kërkuarve u hodhën në faqen e Policisë së Shtetit, për më pak se 4 orë janë realizuar mbi 312 mijë klikime.

 

Lista e personave të kërkuar

Nr. Emër, atësi, mbiemër Datëlindja Vëndlindja Masa e dënimit Vepra penale e kryer

1 Genci Qazim Hoxha 02.08.1975 Poncare Devoll 25 vjet vrasje

2 Gentian (Eugen) Alim Sula 29.05.1975 Korce 25 vjet vrasje

3 Gleron Kosta Jahjolli 19.01.1983 Korce Burg perjetshem vrasje

4 Kastriot Hysen Fejzo 09.02.1971 Starje Kolonje 18 vjet burg vrasje

5 Kristaq Andrea Caca 21.10.1965 Korce 23 vjet burg Vrasje ne rrethana te tjera cilesuese ne menyre

te rrezikshme per jeten e shume personave.

6 Kristo Hakir Shirka 24.03.1964 Bilisht Devoll 25 vjet burg vrasje

7 Lavdimir Reshat Ajçe 01.04.1951 Bitincke devoll 25 vjet burg vrasje

8 Leonidha Sotiraq Kamburi 20.03.1965 Korce 25 vjet burg vrasje

9 Lorand (Roland) Skender Hasan 13.05.1970 Luaras Kolonj 20 vjet burg vrasje

10 Peters (Petrika) Nesti Janko 30.08.1972 Korce 25 vjet burg vrasje

11 Sotir Miter Kuqi 14.02.1966 Plug Lushnje 16 vjet burg vrasje

12 Spartak Demir Sagëri 14.08.1973 Selenice Kolonj 22 vjet burg vrasje

13 Yllson Fatmir Zyfi 20.05.1965 Pojan Korce 25 vjet burg vrasje

14 Vangjo Thoma Gjika 02.09.1945 Korce 21 vjet burg vrasje

15 Ylli Ymer Lule 02.04.1962 Gjenomadh Korce 23 vjet burg vrasje

16 Enrjan Enver Xhaholli 23.02.1983 Korce 10 vjet burg Tentative vrasje

17 Alfred Esat Metko 09.03.1974 Kodras Kolonje 7 vjet burg Vjedhje arke

18 Astrit Vangjel Bulla 26.04.1976 Mytogjen Vlore 6 vjet e 10 muaj Vjedhje me arme

19 Ylli Resul Muçobega 21.07.1973 Tepelene 6 vjet e 10 muaj Vjedh me dhune

20 Belul Mustafa Toto 06.09.1988 Gjirokaster 5 vjet burg Prodhim dhe shitje te L. narkotike

21 Erion Bujar Voda 03.02.1982 Pojan Korce 13 vjet burg Trafik narkotik

22 Fredi (Kesmet) Halil Kollçinaku 18.09.1978 Miras Devoll 22 vjetet e 8 muaj Trafik narkotik. Rrembim personi

23 Kozma(Kristaq) Koli Laçka 21.02.1981 Pogradec 10 vjet burg Transport lendesh narkotike

24 Lali (Gazmor) Mehmet Doresi 01.05.1980 Erseke 6 vjet burg Trafik narkotik

25 Leonidha Dhimitraq Shkodrani 01.03.1979 Korce 6 vjet e 8 muaj Prodhim dhe shitje te L. narkotike

26 Albert Ramis Kasaj 16.03.1968 Shkoder 10 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

27 Kristjan (Aurel) Abas Spahi 01.07.1976 Korce 7 vjet e 8 muaj Shfrytezim prostitucioni

28 Kristoforos Kristo Polytidis 06.07.1958 Greqi 5 vjet burg Trafik mjetesh motorike

29 Piro (Julian) Robert Hoxhallari 28.05.1978 Korce 8 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

30 Sllobodan Petar Petrovic 26.02.1936 Suedi 5 vjet burg Trafik mjetesh motorike

31 Andrea Llazaraq Çollaku 11.06.1970 Korce 6 vjet burg Mashtrim

32 Bekim Mehmet Muhadri 22.06.1978 Kosove 11 vjet burg Mashtrim

33 Besmir Ahmet Xhebexhia 06.05.1980 Has 25 vjet burg Vrasje me dashje

34 Ismail (Sokol) Ismail Sinani 23.03.1972 Kukës 24 vjet burg Larguar nga burgu

35 Avdyl Adem Gjoka 05.07.1978 Kukës 20 vjet burg Vrasje

36 Imer Beq Hasani 20.09.1948 Kukës 20 vjet burg Vrasje

37 Bashkim (Ismet) Selim Bardhoshi 01.07.1970 Has 20 vjet burg Vrasje me dashje

38 Hamdi Muharrem Bardhoshi 15.06.1962 Has 20 vjet burg Vrasje me dashje

39 Defrim Shefqet Iseberi 11.03.1974 Kukës 20 vjet burg Plagosje me pasoj vdekjen

40 Fatos Islam Iseberi 08.07.1975 Kukës 20 vjet burg Vjedhje me pasoj vdekjen

41 Merita Beqir Tobli 10.03.1972 Has 18 vjet burg Vrasje ne bashkepunim

42 Liman Rexhep Matranxhi 18.12.1970 Kukës 17 vjet burg Vrasje

43 Asllan Rasim Muhadri 05.12.1974 Has 13 vjet burg Vrasje me dashje

44 Luan Ismail Peposhi 23.02.1966 Kukës 7 vjet burg Trafik me qellim prostitucioni

45 Luan Miftar Cenaj 28.10.1972 Kukës 7 vjet burg Vrasje

46 Gjon Deda 12.05.1961 Prishtinë 7 vjet burg Trafik mjetesh motorike

47 Ardit Kujtim Elezaj 10.03.1992 Kukës 6 vjet e 8 muaj Vrasje me dashje ne tentative

48 Hamdi Muharrem Haklaj 15.03.1938 Tropojë 25 vjet burg Vrasje me dashje

49 Zylfie Muharrem Haklaj 02.06.1963 Tropojë 25 vjet burg Vrasje me dashje

50 Alban Ahmet Dollapaj (Dollapi) 27.09.1977 Tropojë 22 vjet burg Vrasje me dashje

51 Prel Dod Prepepaj 15.04.1968 Tropojë 20 vjet burg Vrasje me dashje

52 Asim Zenel Hajredinaj 12.03.1972 Tropojë 20 vjet burg Vrasje me dashje

53 Isa Selim Kërrnaja 28.08.1962 Tropojë 20 vjet burg Vrasje me dashje

54 Idriz Rexhep Isufaj 03.06.1958 Tropojë 20 vjet burg Vrasje me dashje

55 Valter Kujtim Pepleka (Alia) 23.05.1981 Tropojë 20 vjet burg Vrasje me dashje

56 Luan Avdyl Demaj 04.02.1976 Tropojë 20 vjet burg Vrasje me dashje

57 Hysni Rexhep Gosturani 29.08.1965 Tropojë 16 vjet burg Vrasje me dashje

58 Shkelzen Tahir Osmani 24.03.1969 Tropojë 17 vjet burg Vrasje me dashje

59 Hajredin Ibrahim Demaj 10.11.1977 Tropojë 13 vjet burg Vrasje me dashje

60 Perparim Isuf Lamnica 01.01.1968 Tropojë 12 vjet burg Vrasje me dashje

61 Bledar Rrustem Haklaj 27.05.1984 Tropojë 11 vjet burg Trafik lendesh narkotike

62 Syl Oruç Buçpapaj 21.01.1962 Tropojë 10 vjet burg Vrasje e mbetur ne tentative

63 Luan Rrahman Cela 15.10.1978 Lushnje 7 vjet burgim Dhenie ndihme pr kalim te paligjshem te kufirit

64 Isa Mal Mustafaj 25.06.1957 Tropojë 6 vjet burg Vrasje e mbetur ne tentative

65 Alfred Pjeter Preçi 04.09.1981 Milot 9 vjet burg Vrasje

66 Besnik Kurt Shytaj 25.03.1970 Mamurras 25 vjet burg Vrasje

67 Gazmir Gjovani Bushi 02.05.1977 Fushe-Kuqe 17 vjet burg Vrasje

68 Gentian Çel Stafa 15.07.1979 Milot 18 vjet burg Vrasje

69 Gjon Lazer Menga 20.07.1964 Mamurras 25 vjet burg Vrasje

70 Gjergj Nikoll Loga 19.07.1963 Milot 15 vjet burg Vrasje

71 Kurt Sali Gjiçi 09.02.1947 Burrel 17 vjet burg Vrasje

72 Milan Mark Marku 18.04.1968 Puke 16 vjet burg Vrasje

73 Martin Zef Kaza 28.05.1971 Mirdite 22 vjet burg Vrasje

74 Mauro (Mario) Anxhelo Barbieri 01.01.1960 Itali 18 vjet burg Vrasje

75 Robert Ndue Merçina 24.09.1967 Laç 23 vjet burg Vrasje

76 Shkelqim Qazim Cakoni 23.03.1978 Kruje 18 vjet burg Vrasje

77 Pjeter Jak Tota 05.04.1973 Mamurras 10 vjet burg Tentative vrasje

78 Ajet Sefulla Isufi 01.06.1968 Milot 6 vjet burg Tentative vrasje

79 Agron Gjin Lleshaj 16.05.1976 Mamurras 18 vjet burg Vjedhje me pasoj vdekjen

80 Ilir Halit Kaçorri 26.02.1975 Diber 21 vjet burg Vjedhje me pasoj vdekjen

81 Nikolin Pashk Ndoi 28.05.1970 Milot 8 vjet burg Vjedhje me dhune

82 Fran Llesh Gjoka 16.04.1961 Milot 15 vjet burg Larguar nga burgu

83 Arben Pjeter Kaçorri 21.09.1972 Tirane 21 vjet burg Vrasje

84 Aurjon Fran Kola 14.10.1985 Lezhe 9 vjet burg Vjedhje

85 Astrit Zeqo Avdyli 06.09.1974 Shijak 12 vjet burg Vrasje

86 Arben Jak Dodaj 12.07.1972 Kthelle 22 vjet burg Vrasje

87 Agostin Pjeter Lleshaj 20.03.1966 Kthelle 25 vjet burg Larguar nga burgu

88 Arben Prend Paluka 13.03.1977 Zheje 7 vjet burg Trafik nakotik

89 Altin Dod Nogaj 26.10.1976 Lezhe 7 vjet e 6 muaj Tentative vrasje

90 Bardh Zef Lula 20.05.1970 Mirdite Burg perjetshem Vrasje

91 Dritan Llesh Shkurti 05.11.1975 Mirdite 22 vjet burg Vrasje

92 Dritan Llesh Syziu 04.09.1971 Mirdite Burg perjetshem Vrasje

93 Dritan Dede Biba 03.12.1986 Lezhe 5 vjet burg Vjedhje me arme

94 Fatos Xhemal Alijaj 06.01.1977 Shengjin 7 vjet burg Vjedhje me arme

95 Dashamir Zef Zefi 06.07.1969 Shkoder 7 vjet burg Larguar nga burgu

96 Gege Mark Vuçaj 01.04.1970 Shengjin 15 vjet burg Vrasje

97 Genc Ndue Pjetri 02.03.1983 Kallmet 25 vjet burg Vrasje

98 Gezim Pal Qarkaj 28.03.1976 Dajç 10 vjet burg Tentative vrasje

99 Gjergj Mirash Mirashi 25.01.1980 Lezhe 15 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

100 Gjergj Pashko Narkaj 23.06.1981 Balldren 6 vjet burg Plagosje e rende

101 Gjoke Zef Gjoni 13.02.1949 Shenkoll 15 vjet burg Vrasje

102 Gjovalin Ndue Lesi 29.03.1969 Rubik Burg perjetshem Vrasje

103 Gjergj Zef Çupi 04.02.1969 Kaçinar 25 vjet burg Vrasje

104 Jak Mark Gjini 10.12.1966 Zejmen 25 vjet burg Vrasje

105 Luan Xhevit Sufja 08.01.1975 Lezhe 12 vjet burg Trafik nakotik

106 Lulzim Dod Lucaj 20.11.1976 Shengjin 14 vjet e 6 muaj Vrasje me dashje

107 Mondi Mark Gjoka 21.01.1979 Kallmet 7 vjet burg Tentative vrasje

108 Martin Ndrec Ndoj 03.06.1981 Shenkoll 20 vjet burg Vrasje

109 Ndok Llesh Gjeka 08.02.1968 Kallmet 25 vjet burg Vrasje

110 Ndue Llesh Prenga 16.02.1956 Mirdite 25 vjet burg Larguar nga burgu/ Vrasje

111 Pal Gjok Malci 21.02.1967 Shkopet 16 vjet burg Vrasje ne bashkepunim

112 Pjeter Ndue Loka 30.07.1977 Tirane 20 vjet burg Vrasje

113 Petrit Nikoll Dushi 01.02.1971 Rreshen 20 vjet burg Vrasj. Fallsfikim

114 Preng Gjon Dodaj 14.01.1975 Mirdite 18 vjet burg Vrasje ne bashkepunim

115 Pjeter Mark Marku(Bardhi) 08.02.1959 Rreshen 16 vjet burg Vrasje ne rrethana cilesuese

116 Prend Pal Vuka 03.05.1982 Rreshen 7 vjet burg Plagosje rende

117 Pal Zef Marku 17.08.1967 Kallmet B.Perjet. Vrasje

118 Petrit Kol Hilaj 01.02.1972 Dajç 25 vjet Vrasje

119 Perikli Mark Marku 05.04.1964 Lezhe Burg perjetshem Vrasje

120 Pal Frrok Dedaj 20.07.1968 Lezhe 18 vjet burg Vrasje me dashje

121 Ruzhdije Hamdi Zana 12.03.1968 Tirane 7 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

122 Sokol Pjeter Doda 25.02.1970 Lezhe 25 vjet burg Larguar nga burgu

123 Valentin Gjok Frrokaj 20.03.1978 Blinisht 7 vjet burg Tentative Vrasje

124 Violeta Gjon Gjoka(Haxhia) 16.04.1974 Fan 17 vjet burg Vrasje

125 Zef Mark Ndoj 29.03.1955 Tirane 25 vjet burg Vrasje ne bashkepunim

126 Zef Dod Brunga 29.03.1972 Fan 20 vjet burg Marrdhenie seksuale me dhune me te mitur

127 Aleksander Minella Bala 04.04.1970 Gjirokaster 15 vjet burg Vrasje ne bashkepunim

128 Arben Ali Kendezi 24.09.1968 Sarande 16 vjet burg Vjedhje banke

129 Agron Spiro Qurku 18.10.1972 Sarande 16 vjet burg Vjedhje banke

130 Mikel Ali Kendezi 02.05.1962 Korce 15 vjet burg Vrasje

131 Kudret Shamet Shameti 20.09.1964 Kuc Vlore 18 vjet burg Vrasje

132 Adratik Tomorr Muharremi 08.01.1975 Sarande 25 vjet burg Vrasje

133 Shefit Muharem Mihaj 26.06.1966 Permet 13 vjet burg Vrasje

134 Alqi Lefter Paguni 03.01.1971 Sarande 15 vjet burg Vrasje

135 Leonel Spiro Tasho 21.11.1985 Delvine 11 vjet burg Tentative vrasje

136 Çajup Qani Qejvani 15.04.1978 Sarande 14 vjet burg Vrasjed me dashje

137 Mihal Pavllo Merkuri 25.01.1979 Permet 10 vjet burg Tentative vrasje

138 Gentjan Resmi Rakipi 01.03.1977 Sarande 16 vjet burg Tentative vrasje

139 Gentian Demo Sulo 03.03.1982 Sarande 12 vjet burg Vjedhje me arme

140 Gezim Axhem Veseli 27.01.1964 Sarande 11 vjet burg Vjedhje me arme

141 Ajdhon Jani Shtuka 27.10.1977 Sarande 12 vjet burg Vjedhje me arme

142 Lulzim Nikoll Çukaj 04.02.1982 Fushe Arrze 5 vjet burg Plagosje rende me dashje

143 Janaq Spiro Qurku 14.05.1964 Sarande 7 vjet burg Vjedhje banke

144 Ermin Arif Pashka 27.09.1985 Delvine 6 vjet burg Prodhim dhe shitje te L. narkotike

145 Aranit Agim Arapi 06.11.1988 Lushnje 5 vjet burg Trafik L.narkotike

146 Franc Agim Halili 23.07.1977 Sarande 7 vjet burg Prodhim dhe shitje te L. narkotike

147 Gentjan Flamur Ruli 16.07.1976 Sarande 7 vjet burg Prodhim dhe shitje te L. narkotike

148 Adjon Guxim Abazi 23.04.1991 Sarande 5 vjet burg Prodhim dhe shitje te L. narkotike

149 Idriz Vladimir Çelo 24.03.1986 Sarande 7 vjet burg Prodhim dhe shitje te L. narkotike

150 Besnik Luti Banushi 30.12.1985 Delvine 10 vjet burg Prodhim dhe shitje te L.narkotike

151 Avni Petrit Metra 30.01.1963 Burrel 25 vjet burg Vrasje

152 Hysni Ferit Hastoçi 10.03.1970 Urxall 25 vjet burg Vrasje me dashje

153 Kadri Sali Hoxha 19.06.1960 Burrel 25 vjet burg Vrasje

154 Lavdrim Hysen Gjinaj 27.03.1974 Pleshe 22 vjet burg Vrasje

155 Ilirjan Pjeter Gjeçi 29.06.1973 Madhesh 25 vjet burg Larguar nga burgu

156 Izeir Hamit Balliu 01.10.1996 Lis-Mat 20 vjet burg Larguar nga burgu

157 Behar Ali Barçi 05.03.1972 Frankth 18 vjet burg Vjedhje me arme

158 Flamur Xhemal Shahini 06.09.1961 Gjalish 15 vjet burg Mashtrim

159 Ahmet Elmi Ajeti 01.02.1983 Kosove 20 vjet burg Vrasje

160 Alban Luan Norja 25.07.1988 Durres 6 vjet e 8 muaj Vrsasje ne rrethana cilesuese

161 Alban Xhavit Baftjari 10.01.1978 Durres Burg perjetshem Vjedhje me pasoje vdekje

162 Alkesander Francesko Latanzi 23.03.1976 Iltali 5 vjet burg Traf mjetesh motorrike

163 Andi Idriz Bardhoshi 02.05.1975 Durres 18 vjet burg Vrasje

164 Andrea Xhevit Lelkli 29.05.1961 Durres 10 vjet burg Falsifikim dokumentash

165 Arben Ali Kulli 22.08.1980 Berat 10 vjet burg Vrasje

166 Arjan Kadri Xhemali ( Shabani) 07.04.1973 Lac -Kruje 6 vjet e 8 muaj Trafik narkotik

167 Armand Nikolla Laska 12.08.1976 Durres Burg perjetshem Vrasje

168 Astrit Bekstash Dule 26.01.1971 Fier 15 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

169 Carl Caminski ( David) Golderstein 13.06.1942 USA 25 vjet burg Mardhenie seksuale me te mitur

170 Dashamir Liman Gjoka 29.06.1971 Durres 7 vjet e 5 muaj Favorizim emigracioni klandestin

171 David Ded Gjokeja 20.12.1967 Derven Kruje Burg perjetshem Vrasje

172 Domenico Vito Vinci 01.01.1966 Itali 10 vjet burg Trafik narkotik

173 Edison (Eldison) Skender Shqarthi 07.11.1989 Durres 5 vjet burg Prodhim dhe shitje te L. narkotike

174 Eneo Dervish Kajtazi 03.04.1980 Berat 17 vjet burg Vrasje

175 Erjon Hajrulla Tola 04.01.1980 Tepelene 11 vjet burg Prodhim dhe shitje te L.narkotike

176 Ervis Osman Sinella 08.11.1983 Durres 16 vjet burg Vrasje

177 Fatmir Dylber Methoxha 20.05.1962 Fier 5 vjet burg Falsifikim monedhash

178 Feta Ajet Mataj 23.05.1982 Tepelene 5 vjet burg Shterngimg me ane te kanosjes per dhenie pasurie

179 Gazmir Idriz Daka 01.05.1972 Peqin 7 vjet burg Favorizim protstitucioni

180 Glerjan Ibrahim Hyseni 28.11.1977 Peqin 6 vjet burg Prodhim dhe mbajtje pa leje te armeve luftarake

181 Gurim Arif Misini 18.07.1976 Lushnje 10 vjet burg Plagosje e rende

182 Helidon Ramazan Becka 07.07.1975 Durres 20 vjet burg Vrasje

183 Ilir Rexhep Sinaj 07.04.1970 Kukes 10 vjet e 4 muaj burg Mashtrim

184 Kastriot Preng Baçuku 14.07.1974 Mat 13 vjet burg Vrasje

185 Klodiana Agim Carangella (Shkoza) 20.05.1982 Tirane 15 vjet burg Favorizim protstitucioni

186 Kostatinos Simitzis 08.11.1947 Greqi 6 vjet burg Trafik klandestinesh

187 Luan Bajram Sula 06.08.1979 Kruje 5 vjet burg Trafik mjetesh morrike

188 Marlen Vangjel Tome 07.08.1978 Durres 15 vjet burg Vrasje

189 Melaim Halit Hameti 00.00.1967 Kosove 10 vjet burg Vjedhje me ane te mashtrimit

190 Mustafa Halil Truni 28.11.1967 Kalimash Kukes 16 vjet burg Largim nga burgu

191 Mustafa Xhaferr Salliu 24.03.1977 Fier 18 vjet burg Trafik femijesh

192 Ndrek Nikoll Gjoklaj 13.12.1973 Tropoje 20 vjet burg Vrasje

193 Ornela Shefqet Domi (Shaba ) 10.08.1980 Durres 9 vjet burg Vrasje

194 Osman Berat Korpuzi 19.12.1978 Kosove 20 vjet burg Krijim i organizates kriminale. Vrasje.

195 Plaurent Niazi Dervishaj 02.12.1972 Durres Burg perjetshem Krijim i organizates kriminale. Vrasje.

196 Rezart Pellumb Kalemi 10.08.1982 Durres 20 vjet burg Tentative vrasje ne rrethana cilesuese

197 Sabri Hysni Tikvina 25.07.1968 Durres 22 vjet burg Vrasje me dashje

198 Sami Shaqir Kila 10.02.1965 Durres Burg perjetshem Largim nga burgu

199 Shyqyri Fatmir Tatari 12.11.1974 Durres 5 vjet burg Tentative vrasje ne rrethana cilesuese

200 Skender Asqeri Zhiti 15.06.1971 Durres 20 vjet burg Vrasje

201 Sokol Fran Bushaj 08.05.1969 Biz Durres Burg perjetshem Vrasje

202 Sokol Ylli Decka 20.03.1977 Mallakaster 13 vjet burg Vrasje

203 Tesfit Beqir Tota 08.05.1974 Kukes 25 vjet burg Vrasje

204 Xhaferr Ilmi Saliu 01.10.1951 Fier 20 vjet burg Trafik femijesh

205 Myfit Nelo Selimi 25.06.1962 Kavaje 10 vjet burgim Shfrytezim prostitucioni ne rrethana renduese

206 Fiqiret Hamit Seferi 14.09.1964 Luz i vogel 9 vjet e 5 muaj Vrasje ne bashkepunim

207 Abaz Idriz Voka 08.04.1961 Rrogozhine 20 vjet burg Vrasje me paramendim

208 Luis (Lulzim) Bashkim Dervishi 08.06.1984 Kavaje 7 vjet e 10 muaj Prodhim dhe shitje e L. narkotike

209 Ervis Osman Sinella 08.11.1983 Kavaje 16 vjet burg Vrasje me dashje

210 Artur Luan Koleci (Kartis) 01.11.1974 Corovode 7 vjet e 4 muaj Largim nga burgu. Prodhimi dhe shitja e narkotikëve

211 Eduardo Raif Krasniqi 05.01.1970 Golem Kavaje 8 vjet e 5 muaj Trafik i lendeve narkotike

212 Zija (Fatos) Masar Shaba 26.02.1986 Helmas Kavaje 6 vjet burg Dhënia ndihmë për kalim të paligjshëm të kufirit

213 Eduart Man Marku 02.04.1976 Kukes 7 vjet e 6 muaj Prodhim dhe shitje e lendeve narkotike

214 Alban Ilia Çakuli (Arben Haruni) 14.07.1975 Kavaje 18 vjet burg Vrasje me dashje

215 Ylli Alush Çelhaka 03.01.1974 Kavaje 14 vjet e 10 muaj burg Vrasje paramendim

216 Alban Lulzim Topçiu 24.02.1970 Tirane 7 vjet burg Mashtrim

217 Albert Muhamet Bulla 04.04.1973 Murris 15 vjet burg Vrasje

218 Aliosha (Aleks) Petro Gjonaj 14.05.1966 Levan 25 vjet burg Vrasje

219 Altin Istref Maçi 05.06.1972 Vlore 6.8 vjet burg Trafik te L.Narkotike

220 Altin (Sebastiano) Xhemil Selimi 21.12.1973 Vlore 15 vjet burg Tentativ vrasje

221 Antonio (Eduart) Gani Muho 28.04.1978 Vlore 6 vjet burg Trafik te L.Narkotike

222 Antonion Tahir Shega 15.10.1977 Vlore 6 vjet burg Larguar nga burgu

223 Apostol (Piro) Kozma Bucaj 01.07.1971 Selenic 25 vjet burg Vrasje

224 Aristotel Spiro Petricopulo 11.08.1964 Vlore 10 vjet burg Mashtrim

225 Artur Gani Hodaj 01.06.1969 Vlore 20 vjet burg Vrasje

226 Artur Murat Rrapaj 04.03.1971 Vlore 15 vjet burg Rrembim personi

227 Beniamin Bari Belaj 25.05.1975 Vlore 8 vjet burg Trafik te L.Narkotike

228 Besnik (Muharrem) Bardhosh Rikaj 23.01.1970 Vlore 10 vjet burg Tentativ vrasje

229 Bledar Agron Bejaj 03.05.1987 Selenic 16 vjet burg Vrasje

230 Bledar Guri Ismailaj 26.07.1985 Vlore 7 vjet burg Trafik i narkotike

231 Bledar Xhenet Xhufi 07.04.1978 Fier 8 vjet burg Trafik i narkotike

232 Çlirim Xhelal Zeka 20.07.1971 KorÇe 5 vjet burg Mashtrim

233 Dhimitri (Ilir) Jonus Memini 06.11.1985 Vllahin 11 vjet burg Trafik i narkotike

234 Dorjan Myqerem Çela 08.01.1978 Vlore 8 vjet burg Trafik i narkotike

235 Edmond Lame Leskaj 19.10.1974 Vlore 25 vjet burg Vrasje

236 Edmond Pellat Hoxhaj 30.01.1975 Vlore 20 vjet burg Larguar nga burgu

237 Eduart Man Marku 02.04.1976 Kukes 7 vjet e 6 muaj Prodhim dhe shitje te L. narkoitke

238 Eduart Neki Hysaj 26.05.1972 Vlore 5 vjet e 5 muaj Shfrytezim prostitucioni

239 Elton Brahim Tafili 20.05.1974 Vlore 20 vjet burg Dhenie ndihme per kalim te paligjshem te kufirit

240 Ermal Foto Nika 06.08.1981 Vergo 5 vjet e 4 muaj Prodhim dhe shitje te L.narkotike

241 Fatjon Sinan Çobo 05.11.1984 Vlore 11 vjet burg Vjedhje me arme

242 Fatmir Elmas Jaupaj 20.10.1980 Bashaj 6 vjet burg Dhenie ndihme per kalim te paligjshem te kufirit

243 Fatmir Neim Hamiti 01.04.1963 Dukat 18 vjet burg Larguar nga burgu

244 Fatmir Xhemal Xhelili 10.05.1974 Vlore Burg perjetshem Vjedhje me arme me pasoj vdekjen

245 Fatmir (Gazmir) Bilal Zeneli 20.02.1971 Vlore Burg perjetshem Vrasje

246 Fatos Dalan Pali 23.01.1979 Vllahin 14 vjet burg Vjedhje me arme

247 Florjan Xhemal Dule 12.03.1983 Vllahin 12 vjet e 6 muaj Vrasje

248 Frederik (Alfred) Isa Arapaj 03.01.1970 Kucove 6 vjet burg Mbajtje te bimeve narkotike

249 Gazment Zubi Nebiu 05.06.1976 Vlore 25 vjet burg Vrasje

250 Gentian Kastriot Bimo 28.06.1972 Vlore 8 vjet burg Prodhim dhe shitje te L. narkoitke

251 Gentian Shevki Çunaj 21.08.1979 Vlore 5 vjet burg Plagosje rende

252 Gezim Rahim Malollari 20.02.1974 Shushic 12 vjet burg Vjedhje me arme

253 Gezim Xhevdet Memeti 09.11.1986 Shushic Burg perjetshem Vrasje

254 Hiar Nuri Breshanaj 05.02.1960 Mertiraj 20 vjet burg Vrasje

255 Harilla Qirjo Rrapaj 03.02.1960 Selenic 18 vjet burg Vrasje

256 Haris Veiz Murataj 21.01.1949 Vajze 6 vjet burg Mbajtje te bimeve narkotike

257 Hysni Brahim Tafili 24.09.1968 Vlore 15 vjet burg Dhenie ndihme per kalim te paligjshem te kufirit

258 Ilir Dhilea Koka 05.08.1970 Vlore 8 vjet e 9 muaj Vrasje

259 Indrit Myftar Hita 16.11.1984 Tepelen 6 vjet burg Vjedhje me arme

260 Klement Agim Dautaj 11.01.1982 Vlore 6 vjet e 7 muaj Prodhim dhe shitje te L. narkoitke

261 Kreshnik Bajram Çerçizaj 20.04.1981 Vlore 7 vjet burg Ndihme per kalim te paligjshem te kufirit

262 Kreshnik Beqir Dibra 06.11.1978 Vlore 5 vjet e 7 muaj Mbajtje te L. narkotike

263 Kristo Stefanos Rajdho 22.12.1964 Janine 7 vjet e 7 muaj Trafik narkotik

264 Leonard Petrit Shabani 14.02.1979 Vlore 12 vjet burg Trafik narkotik

265 Mehmet Qamil Shakaj 07.04.1945 Armen 20 vjet burg Vrasje

266 Nexhip Shaban Rexho 14.08.1956 Vlore 25 vjet burg Vrasje

267 Nikolin Agim Novruzaj 25.02.1972 Vlore 24 vjet burg Vrasje. Vjedhje me dhune. Akte terroriste

268 Pali Mihal Gjergji 27.07.1974 Vlore Burg perjetshem Larguar nga burgu

269 Pasho Agim Novruzaj 18.01.1971 Vlore 17 vjet burg Vrasje. Vjedhje me dhune. Akte terroriste

270 Pelivan Barjam Mehmetaj 13.02.1961 Selenic 6 vjet e 8 muaj Prodhim dhe shitje te L. narkotike

271 Saimir Neshet Merkaj 15.03.1968 Vlore 15 vjet burg Vrasje

272 Sander Lavdim Likaj 23.08.1988 Lapardha 15 vjet burg Trafik lendesh narkotike

273 Sihat Nebi Çelaj 26.02.1985 Vlore 15 vjet burg Tentiv vrasje

274 Sokrat Goxho Ruda 30.03.1957 Vlore Burg perjetshem Vrasje

275 Taulant Sazan Zyka 30.04.1973 Gjorem 9 vjet burg Trafik femrash

276 THodhori Thoma Andoni 27.02.1980 Vlore 16 vjet burg Tentiv vrasje

277 Thoma Cane Canaj 10.05.1968 Velce 25 vjet burg Vrasje

278 Vilson Leopold Çobo 04.02.1964 Vlore 25 vjet burg Vjedhje me pasoje vdekjen

279 Viron Muharem Robaj 28.03.1974 Velce 20 vjet burg Dhenie ndihme per kalim te paligjshem te kufirit

280 Viron Veli Resulaj 13.03.1966 Vlore 7 vjet burg Vjedhje

281 Vladimir Qani Kamberaj 16.02.1971 Vlore 17 vjet burg Vrasje

282 Xhemal Nuh Dule 03.07.1958 Vlore Burg perjetshem Vrasje

283 Xhevair Abedin Jonuzi (Alfred Xhafa) 11.11.1972 Vlore 25 vjet burg Vrasje me dashje

284 Ylli Xhevdet Vangjelaj 16.01.1976 Sazan 23 vjet burg Vrasje

285 Zhani Niko Gerdhuqi 19.08.1980 Burrel 16 vjet e 8 muaj Vrasje

286 Zinete Vero Caushi 24.07.1966 Vlore 15 vjet burg Larguar nga burgu

287 Adriatik Mynyr Koreci 20.05.1974 Berat 6 vjet e 3 muaj burg Prodhim dhe shitje te narkotikeve

288 Afrim Smail Zyka 10.03.1974 Berat 10 vjet burg Vrasje me dashje ne bashkepunim

289 Agron Sami Ymeraj 18.08.1965 Berat 6 vjet burg Dhenie ndihme per kalim te pa ligjshem te kufirit

290 Alban Rauf Skendaj 29.01.1976 Skrapar 9 vjet burg Mardhenie seksuale me dhune me te mitura

291 Albert Kamber Shimi 02.04.1970 Skrapar 18 vjet burg Vrasje me dashje

292 Andrea Jovan Papa 26.09.1964 Berat 8 vjet burg Vrasje me dashje

293 Arben Mustafa Boduri 22.07.1980 Berat 9 vjet burg Mardhenie seksuale me dhune me te mitura

294 Armand Hekur Gavelli 18.05.1971 Berat 12 vjet burg Trafik te L. narkotike ne bashkepunim

295 Artan Nezir Yzeiri 28.01.1970 Berat 17 vjet burg Vrasje me paramendim

296 Besnik Zylyftar Çoadari 16.01.1976 Skrapar 25 vjet burg Vrasje me paramendim ne bashkepunim

297 Bledar Avdulla Bega 05.09.1975 Kuçovë 20 vjet burg Vrasje me dashje ne bashkepunim

298 Edmirant Selim Hoxha 28.01.1980 Skrapar 25 vjet burg Vjedhje me pasoje vdekjen

299 Ermal Sali Polovina 12.08.1985 Berat 14 vjet e 8 muaj Vrasje ne rrethana cilesuese

300 Fabjan Kujtim Putro 20.05.1988 Kuçovë 5 vjet burg Prodhim dhe shitje te L. narkoitke

301 Fatos Faik Sakolli 08.09.1974 Berat 10 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

302 Feruze Haki Zerellari 08.08.1956 Elbasan 5 vjet burg Mashtrim

303 Ilir Sefret Sinani 27.06.1973 Berat 16 vjet burg Vjedhje me arme

304 Kastriot (Kristo) Selam Oxhaj (Mema) 08.09.1964 Berat 13 vjet burg Vrasje me dashje

305 Lorenc Barjam Hyseni 01.07.1971 Berat 7 vjet burg Vrasje nga pakujdesia

306 Luan Faredin Shahu 28.06.1978 Kuçovë 9 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

307 Misir Orhan Tare 20.05.1960 Berat Burg perjetshem Vrasje me dashje

308 Muhamet Sadik Kraho 10.05.1966 Berat 10 vjet burg Trafik femrash per shfrytezim prostitucioni

309 Musa Rapi Protoduari 28.08.1945 Berat Burg perjetshem Krijim i bandave te armatosura. Vrasje

310 Niko (Narbis) Hidajet Goxhi 02.11.1971 Berat 25 vjet burg Vrasje me shume se 2 persona

311 Orion Hymer Qirko 11.06.1975 Kuçovë 22 vjet burg Vrasje me paramendim

312 Pellumb Sherif Joca 11.10.1960 Berat 15 vjet burg Vrasje me dashje

313 Petro Thanas Tane 14.07.1973 Kuçovë 14 vjet burg Vrasje ne bashkepunim

314 Ramadan Ramazan Nanushi 21.01.1987 Çorovodë 7 vjet e 11 muaj Vrasje te miturish ne bashkepunim

315 Rentjan Kondi Toslluku 16.07.1977 Berat 16 vjet burg Vrasje me paramendim ne bashkepunim

316 Saimir Sulejman Gegolli 21.04.1981 Berat 9 vjet burg Vrasje me paramendim ne bashkepunim

317 Sara Estref Canko 28.04.1984 Berat 5 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

318 Skender Dane Kopaçi 04.04.1948 Berat 14 vjet burg Vrasje me dashje ne bashkepunim

319 Sokol Avdulla Bega 23.05.1970 Kuçovë 25 vjet burg Vrasje me dashje ne bashkepunim

320 Shaqir Ahmet Ziko 22.09.1980 Skrapar 12 vjet e 6 muaj Vjedhje me pasoje vdekjen

321 Vasil Bajram Bajraktari 15.10.1968 Berat 7 vjet burg Shfrytezim prostitucioni ne rrethana renduese

322 Bledar Bujar Cerova 15.04.1977 Berat 20 vjet burg Larguar nga burgu

323 Dhimter Reshit Lika 21.02.1966 Berat 20 vjet burg Larguar nga burgu

324 Kasem Hamza Zanaj 01.01.1945 Berat 14 vjet burg Larguar nga burgu/vrasje

325 Niko Rushan Kristofi 28.07.1961 Kuçovë 22 vjet burg Larguar nga burgu

326 Sokol Barjam Metaj 25.08.1971 Berat 18 vjet burg Larguar nga burgu

327 Sherif Qazim Caushaj 01.07.1961 Fier 18 vjet burg Larguar nga burgu

328 Ismail Ismail Çela 06.03.1959 Krickov- Pogradec Burgim i perjetshem Vrasje

329 Ronaldo (Bajazit) Selman Ballshkeshi 18.04.1983 Sutaj Lb 16 vjet burg Vrasje me dashje ne bashkepunim

330 Arifi Nexhip Topalli 10.04.1970 Gramsh 25 vjet burg Larguar nga burgu

331 Sokol Nebi Sinanllari 04.06.1982 Pogradec 6 vjet burg Vjedhje ne bashkepunim

332 Anton Gjion Zymi 31.08.1974 Derven/Kruje 19 vjet burg Vrasje

333 Dritan Hasan Karaj 13.02.1981 Nikel/Kruje 20 vjet burg Vrasje. Rrembim personi

334 Kadri Hasan Dedej 26.05.1975 Shkrete/Kruje 20 vjet burg Vrasje

335 Ardian (Ardijan) Sabri Shera 25.10.1981 Zeze/Kruje 15 vjet burg Vjedhje me arme

336 Genci Bejtulla Koçi 07.05.1982 Nikel/Kruje 6 vjet e 8muaj Vrasje ne rrethana cilesuese mbetur ne tentative

337 Hektor Hasan Voci 02.07.1966 Tirane Burg perjetshem Vrasje

338 Arben Selman Bara (Bare) 10.01.1976 Kruje 7 vjet burg Trafik mjetesh motorrike

339 Kreshnik Malo Gerbi 10.01.1973 Kolonjë Gjirokastër 5 vjet burg Ndihme per kalim te paligjshem te kufirit

340 Ardian Bejkush Gerbi 30.03.1977 Tepelenë 7 vjet e 4 muaj Trafikim i narkotikeve

341 Ervin Myqerem Hoxha 15.08.1982 Roskovec, Fier 7 vjet e 6 muaj Trafikim i narkotikeve

342 Nertil Miho Mema 19.03.1984 Tepelenë 7vjet e 4 muaj Trafikim i narkotikeve

343 Andrea Ilia Kadëna 14.09.1986 Gjirokastër 7 vjet e 4 muaj Trafikim i narkotikeve i mbetur ne tentative

344 Leonard Hazbi Basha 17.10.1987 Izvor, Tepelenë 7 vjet e 6 muaj Prodhim dhe shitje e L. narkotike

345 Laert Gligor Kaci 27.05.1990 Gjirokastër 7 vjet burg Prodhim dhe shitje e L. narkotike

346 Gentian Karafil Goxhari 07.06.1977 Arrëz-Tepelenë 23 vjet burg Vrasje

347 Kristo Rexhep Lani 13.10.1975 Gjirokastër Burg perjetshem Vrasje me paramendim

348 Gerogios Periklis Makris (Jorgo Makri) 07.08.1940 Negerates, Janine 25 vjet burg Vrasje

349 Novrus Riza Caushi 20.03.1964 Zhulaj-Tepelenë 25 vjet burg Vrasje me paramendim

350 Gentian Sinan Hysenaj 12.12.1975 Ersek 19 vjet burg Vrasje

351 Zenel Reber Onjea 13.11.1976 Gjirokastër 25 vjet burg Rrembim personi

352 Arseni Guri Hasani 07.06.1981 Izvor , Tepelenë 17 vjet burg Vjedhje me arme

353 Adriatik Selam Kanushi 29.02.1968 Tepelenë 11 vjet burg Vjedhje me arme ne bashkepunim

354 Karafil Islam Beqiri 19.03.1962 Hormovë Tepelenë 20vjet burg Vjedhje me arme me pasoje vdekjen

355 Ardian(Adrian) Hasan Braho 03.02.1973 Hormovë Tepelenë 20 vjet burg Vjedhje me arme me pasoje vdekjen

356 Agron Hysen Kalemi 23.11.1969 Memaliaj, Tepelenë 25 vjet burg Larguar nga burgu /vrasje

357 Fatmir Shaban Shehu 02.08.1962 Toc-Tepelenë 20 vjet burg Larguar nga burgu /vrasje

358 Kastriot Demir Mihasi 21.01.1968 Luftinj-Tepelenë 19 vjet burg Larguar nga burgu /vrasje

359 Vullnet Miftar Aliraj 07.01.1983 Vlorë 7 vjet burg Heqje e Paligjshme e Lirise

360 Pluton Foti Braho 14.08.1975 Gjirokastër 5 vjet burg Ndihme per kalim te paligjshem te kufirit

361 Agron Qamil Çekiçi 18.01.1971 Shkoder 25 vjet burg Vrasje

362 Agron Zenel Hotaj 06.06.1972 M.Madhe 16 vjet burg Vrasje

363 Agostin Ndoc Shllaku 25.02.1963 Shkoder 25 vjet burg Vrasje

364 Alban Zef Ballçiti 07.08.1973 Shkoder 6 vjet burg Vrasje e mbetur ne tentative

365 Aleks Vatë Livalli (Gjelosh Livadhi) 03.03.1971 Shkoder 20 vjet burg Vrasje

366 Alket Gjon Preka 23.06.1978 Shkoder 6 vjet burg Vjedhje me dhune

367 Arben Ahmet Llukaj 26.02.1972 Shkoder 20 vjet burg Vjedhje me arme

368 Arben Adem Mlloja 14.11.1973 Shkoder 20 vjet burg Vrasje ne rrethana cilesuese mbetur ne tentative

369 Ardian Gjelosh Narkaj 18.08.1968 M.Madhe 21 vjet burg Vrasje

370 Ardian Pal Majnishta 14.03.1972 Shkoder 20 vjet burg Vrasje

371 Artan Luke Kronaj 17.05.1971 Shkoder 10 vjet burg Vrasje e mbetur ne tentative

372 Avni Riza Balazi 10.07.1969 Shkoder 21 vjet burg Vrasje

373 Arben Eljaz Berdica 28.04.1982 Shkoder 11 vjet burg Vrasje

374 Bardhyl Sait Shega 09.05.1970 Shkoder 15 vjet burg Vrasje

375 Besnik Ali Zykaj 28.04.1963 Vlore Burg perjetshem Krime kunder njerezimit

376 Besnik Muhamet Velija 25.03.1977 Shkoder 11vjet burg Vrasje e mbetur ne tentative

377 Bib Zef Nikja 15.01.1982 Shkoder 22 vjet burg Vrasje

378 Dede Fran Strokaj 23.10.1971 Shkoder Burg perjetshem Vrasje

379 Dedë Prek Marku 26.03.1976 Shkoder 7 vjet burg Vrasje ne kushte te tronditjes se forte psiqike

380 Enver Ibrahim Shehi 17.08.1944 Shkoder 15 vjet burg Vrasje

381 Fiqiret Shuajp Xhenja 09.12.1964 Shkoder 17 vjet burg Vrasje

382 Fran Tom Preldakaj 28.05.1982 Shkoder 22 vjet burg Vrasje

383 Naim Bashkim Hotaj 24.07.1991 Malesi e Madhe 5 vjet burgim Prodhim e shitje te L. narkotike

384 Gjon Ndoj Ndou 19.06.1976 Shkoder 13 vjet burg Vjedhje me arme

385 Ivo Croce 24.07.1955 Itali 5 vjet burg Trafik mjetesh motorrike

386 Leke Tom Ndou 18.03.1974 Shkoder 25 vjet burg Vrasje

387 Mati Shtjefen Jaku 04.04.1945 Shkoder 10 vjet burg Vrasje me dashje

388 Ndue Gjergj Lala 06.11.1954 Shkoder 25 vjet burg Vrasje

389 Nike Pal Tonaj 10.05.1958 Shkoder 25 vjet burg Vrasje

390 Nikoll Frrok Ahi 15.03.1959 Shkoder 20 vjet burg Vrasje

391 Pal Gjoke Colaj 16.03.1973 M.Madhe 15 vjet burg Vrasje

392 Pellumb Pjeter Narkaj 19.05.1972 Shkoder 25 vjet burg Vrasje

393 Ramadan Dyl Bajramaj 05.09.1945 Shkoder 12 vjet burg Vrasje

394 Roland Enrico Butikofer 19.04.1955 Zvicer 6 vjet burg Trafik mjetesh motorrike

395 Rrok Ndue Gjokaj 05.07.1983 M.Madhe 7 vjet burg Vrasje

396 Shpetim Xhevdet Puka 18.03.1976 Shkoder Burg perjetshem Vrasj ne rrethana cilesuese

397 Tonin Pashko Lumaj 08.08.1977 Shkoder 14 vjet burg Vrasje

398 Valentin Mark Ftoni 10.03.1974 Shkoder 25 vjet burg Vrasje

399 Valentin Prek Vukelaj 24.03.1978 M.Madhe 22 vjet burg Vrasje

400 Valentin Pjeter Shllaku 13.03.1964 Shkoder 25 vjet burg Vrasje

401 Vladimir Hydajet Preza 17.08.1982 Shkoder 12 vjet e 5 muaj Vrasje

402 Ylber Simon Nika 05.07.1976 Shkoder 25 vjet burg Vrasje

403 Ylli Llesh Bashaj 19.11.1970 Shkoder 5 vjet burg Shfrytzim prostitucioni

404 Xhevahir Sherif Kurtaj 16.06.1977 M.Madhe 15 vjet burg Vrasje

405 Arben Stefan Mehilli 09.12.1972 Lushnje 16 vjet burg Vrasje

406 Artur Stefan Mehilli 25.12.1966 Lushnje 15 vjet burg Vrasje

407 Aurel Shefit Serku 16.07.1980 Lushnje 5 vjet burg Tentative vrasje

408 Alban Lutfi Tushe 15.04.1972 Fier 25vjet burg Vrasje

409 Bujar Nuri Morava 08.04.1972 Korce 5 vjet burg Marrdhenie seksuale me dhune

410 Bledar Fenai Petani 11.07.1977 Tirane 9 vjet burg Vrasje

411 Dalip Hasan Gjoshi 03.09.1975 Durres 20 vjet burg Vrasje

412 Enver Refat Dondollaku 15.03.1975 Lushnje 25 vjet burg Vrasje

413 Fatmir Hekuran Daja 20.01.1962 Lushnje 20 vjet burg Vrasje

414 Florian Vangjel Caulasi 30.01.1983 Vlore 6 vjet burg Vjedhje me dhune

415 Genci Themi Tesho 23.03.1974 Lushnje 25 vjet burg Vrasje

416 Kleon Halit Paja 19.01.1983 Lushnje 6 vjet burg Plagosje rende

417 Muhamed Reshit Leka 19.11.1976 Lushnje 15 vjet burg Vrasje

418 Myrteza Sabri Saraçi 10.10.1968 Lushnje 6 vjet burg Marrdhenie seksuale me dhune

419 Kudrete Hysni Tafa 08.05.1959 Lushnje 15 vjet burg Larguar nga burgu/vrasje

420 Qazim Rrapush Gjishti 04.05.1950 Lushnje 25 vjet burg Larguar nga burgu/vrasje

421 Sherif Selim Sadiku 02.02.1972 Lushnje 25 vjet burg Vrasje

422 Aqif Lil Limani 17.12.1973 Puke 25 vjet burg vrasje

423 Antonio Pjeter Mema 05.05.1972 Puke 10 vjet burg vrasje

424 Bardhok Ndrec Frroku 03.09.1975 Puke 16 vjet burg vrasje

425 Fran Gjergj Prendi 08.11.1959 Puke Burg perjetshem vrasje

426 Gezim Vuksan Hyseni 24.02.1975 Puke 17 vjet burg vrasje

427 Klodian Zef Gjini 07.06.1976 Puke 12 vjet burg Shfrytezim prostutucioni

428 Lek Zef Prendi 27.09.1980 Puke 21 vjet burg vjedhje me arme

429 Lek Ndue Biba 04.04.1973 Puke 14 vjet e 4 muaj vrasje

430 Martin Frrok Nikolli 03.06.1975 Puke 15 vjet burg vrasje

431 Nikoll Prend Nikolli 31.12.1973 Puke 16 vjet burg vjedhje me arme

432 Preng Nik Lushi 27.05.1966 Puke Burg perjetshem vrasje

433 Refki Mal Zeneli 11.08.1962 Puke 18 vjet e 4 muaj vrasje

434 Besnik Met Coka 05.03.1970 Tirane 25 vjet burg Vrasje

435 Bashkim Ali Shehu 01.06.1968 Durres 10 vjet burg Shfrytezim prostutucioni

436 Arben Isuf Kola 08.03.1964 Fush-Bulqiz 18 vjet burg Larguar nga burgu

437 Sabri Imet Sopoti 10.07.1966 Peshkopi 24 vjet burg Vrasje

438 Rakip (Leonidha) Sherif Doda 28.02.1967 Vakuf-Diber 15 vjet burg Vrasje

439 Feta Zeqir Damzi 27.09.1972 Luzni-Diber 18 vjet burg Larguar nga burgu

440 Lulzim Xhelal Markola 13.08.1982 Tirane 25 vjet burg Vrasje me dashje

441 Lumije (Lume) Halit Hoxha 06.05.1964 Peshkopi 25 vjet burg Larguar nga burgu

442 Mentor Shefki Hasani 20.05.1976 Luzni-Diber 17 vjet burg Vrasje me dashje

443 Mahmut Ramiz Hysa 25.02.1964 Krast-Bulqiz 25 vjet burg Larguar nga Burgu / Vrasje

444 Zabit Zapbit Fisniku 17.10.1977 Tren-Diber 16 vjet burg Trafikim femrash per prostitucion

445 Dhimitri Llambri Voda 09.10.1962 Afrim Ri , Fier 14 vjet burg Mashtrim

446 Gentian Bashkim Hysa 16.06.1973 ELBASAN 15 vjet burg Mashtrim

447 Agim Harif Beqiraj 14.08.1956 Patas , Fier 7 vjet burg Prodhim shitje narkotikesh

448 Albert Mehdi Salko 20.02.1974 L. 1 Maji, Fier 8 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

449 Alket Enver Rushiti 13.03.1980 L.29 nentori, Fier 10 vjet burg Trafik femra

450 Alket Xhafer Guraj 05.04.1976 L.Liri, Fier 12 vjet burg Prodhim dhe shitje Narkotikesh

451 Arben Nuredin Bicaku 13.07.1965 Lushnje 7 vjet burg Trafik femrash per prostitucion

452 Andi Ligor Saramando (Adi Cerepi) 10.04.1975 Fierit 5 vjet e 4 muaj burg Prodhim dhe shitje narkotikesh

453 Aurela Aqif Dosksani (Rronja) 10.04.1977 Afrim Ri, Fier 6 vjet e 8 muaj burg Trafik narkotik

454 Bardhyl Naun Kolici 30.09.1971 Rajoni Nr 2, Fier 10 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

455 Besnik Shyqyri Greca 01.04.1969 Peqin 17 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

456 Bujar Abas Beqiraj 26.06.1970 Patos, Fshat 6 vjet e 8 mujaj burg Trafik lendesh narkotike

457 Dritan Hamit Gropa 09.07.1984 Patos 5 vjet burg Prodhim shitje narkotikesh

458 Edmir Murat Biçaku 20.03.1975 Lushnje 7vjet e 6 muaj burg Prodhim shitje narkotikesh

459 Fadil Besim Brahushaj 01.01.1976 Levan, Fier 8 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

460 Fabio Kostandin Voja 27.01.1976 Seman, Fier 5 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

461 Felleza Laze Saliaj 20.10.1968 Patos 7 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

462 Ferdinand Sokrat Mitrushi 24.09.1968 Lushnje 7 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

463 Gezim sadedin Troka 16.05.1974 Sheq i Madh, Fier 6 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

464 Ilir Dilaver Bashalliu 19.08.1970 Peqin 18 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

465 Ilir Zeqir Dine 14.11.1981 L. Kastriot, Fier 5 vjet burg Prodhim dhe shitje narkotikesh

466 Jorgo Avdi Muzaka(Agur Musaku) 10.04.1964 Lushnje 10 vjet burg Krijimi i bandes se armatosur dhe organizatës kriminale

467 Klaudio Hazis Xhebexhiu 27.04.1983 Lushnje 5vjet e 6 muaj burg Prodhim dhe shitje narkotikesh

468 Krenar Tefik Çobo 30.09.1972 Levan, Fier 5vjet burg Favorizim protstitucioni

469 Lulzim (Lulezim) Tefik Çobo 17.02.1975 Levan, Fier 10 vjet burg Favorizim protstitucioni

470 Liljana Todi Dhima 13.06.1967 Seman, Fier 8 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

471 Lirim Kujtim Lani (Lami) 02.04.1972 Darzeze, Fier 10 vjet burg Prodhim dhe shitje narkotikesh

472 Maltin Shefqet Veliu 28.05.1971 Mbrostar Ura, Fier 8 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

473 Maksim Vasil Sota 16.03.1976 8 Shkurti, Fier 13 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

474 Mersin (Klodjan) Memin Çela 01.09.1974 Golem Madh, Fier 7 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

475 Namik Ymer Beqiraj 10.01.1966 Patos, Fshat 7 vjet burg Prodhim dhe shitje narkotikesh

476 Nesti Ndoni Doçja 27.03.1977 Seman, Fier 15 vjet burg Trafik femrash

477 Nikollaq Uan Naçi 20.05.1965 L.16 Prilli, Fier 13 vjet burg Prodhim dhe shitje narkotikesh

478 Petrit Kudret Malo 29.09.1978 Portez,Fier 5 vjet e 4 muaj burg Shfrytezim prostitucioni

479 Rajmond Gjysho Ymeraj 31.05.1967 Patos, Fshat 12 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

480 Romeo Arqile Gjini 25.05.1967 Vlore 8 vjet burg Favorizim prostitucioni

481 Roland Vasil Sota 20.03.1978 L.8 Shkurti 13 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

482 Renardo Besnik Nallbani 01.08.1976 L. Apollonia, Fier 5vjet e 4 muaj burg Trafik L. narkotike

483 Saba Besim Manaj 01.07.1982 Peshtan, Fier 14 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

484 Thoma Nikollaq Shkurti 18.09.1977 Bisanak, Fier 12 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

485 Vasil Muharrem Goxhaj 10.03.1948 L.Liri , Fier 7 vjet burg Shfrytezim prostitucioni

486 Albert Sabri Islami 11.08.1968 Sheq i Vogel, Fier 18 vjet burg Vrasje

487 Albert Qemal Shametaj 15.01.1974 L.1 Maji, Fier 22 vjet burg vrasje

488 Altin Xhevit Muçaj 29.12.1974 Patos, Fier 11 vjet burg Vrasje

489 Ardian Novrus Caushaj 16.05.1970 Shtyllas, Fier 20 vjet burg Vrasje

490 Adrian (Hazis) Barjam Hoxha (Hyskaj) 10.6.1966 Tirane 16 vjet burg Vrasje

491 Arjan Xhevat Hoxhaj 01.03.1969 Afrim i Ri, Fier 23 vjet burg Vrasje

492 Artur Abedin Reshlani 10.6.1975 Baltez, Fier 22 vjet burg Vrasje

493 Bashkim Ibrahim Cenko 02.02.1964 Luar – Kuman, Fier 22 vjet burg Vrasje

494 Besar Gezim Berisha 16.04.1986 Dermanas, Fier 7vjet e 6 muaj burg Tentative vrasje

495 Bledar Xhevdet Qemalaj 10.04.1979 L.Liri, Fier 8 vjet e 23 muaj burg Trafik narkotik. Vrasje

496 Dritan Besim Idrizaj 24.05.1971 Cakran, Fier 25 vjet burg Vrasje

497 Durim Xhemal Gremaj 24.09.1973 Radostin, Fier 15 vjet burg Marrdhenie sksuale me dhune

498 Eduart Faslli Kaja 06.05.1978 Kallm, Fier 7 vjet burg Larguar nga burgu

499 Elton Ilias Helshani 28.09.1976 Patos, Fier 7 vjet burg Marrdhenie sksuale me dhune

500 Elvison Sokrat Dimo 08.09.1976 L.8 Shkurti, Fier 20 vjet burg Vrasje

501 Enkelejd Caush Banaj 21.12.1974 Ballsh, Mallakaster 23 vjet burg vrasje

502 Engjell Ilias Brahimi 01.05.1963 Fier Burg perjetshem Vrasje

503 Eridval Lavdimir Llapi 22.03.1980 L. 8. Shkurti, Fier 20 vjet burg Vrasje

504 Fatos Bilo Hoxhaj 16.02.1971 Drenov, Mallakaster 25 vjet burg vrasje

505 Fatos Sejdi Muçi 29.06.1977 Tepelene 15 vjet burg Vjedhje me arme

506 Fatos Hajro Metushi 03.02.1966 Kashar, Tirane 25 vjet burg Vrasje

507 Fetah Faslli Kaja 05.06.1976 Mobrostar Ura, Fier Burg perjetshem Vrasje

508 Gazmir (Fatmir) Bilal Zeneli 20.02.1971 L.1 Maji, Fier Burg perjetshem Vrasje

509 Hektor Mehmet Mahmutaj 20.11.1975 Tirane 25 vjet burg vrasje

510 hair namik Seitaj 18.03.1959 Cakran, Fier 25 vjet burg Vrasje

511 Hasan Barjam Licaj 14.05.1956 L.29 Nentori, Fier 25 vjet burg Vrasje

512 Ilir Izet Kapllanaj 03.03.1970 Patos, Fier 23 vjet burg Vrasje

513 Ilir Nevruz Yzeiraj 22.01.1974 Cakran, Fier 22 vjet burg Vrasje

514 Jani Selam Skenderi 02.08.1974 Tepelene 6 vjet e 6 muaj burg Vjedhje me dhune

515 Jetnr Kasem Zeqo 25.05.1981 Patos, Fier 10 vjet burg Vrasje

516 Kadri Liko Rustemi 07.11.1939 Ballesh, Mallakaster 25 vjet burg vrasje

517 Krenar Pellumb Troka 09.03.1971 Kafaraj, Fier 18 vjet burg Vrasje me paramendim

518 Kreshnik Kadri Dauti 07.04.1983 L.29 Nentori, Fier 15 vjet burg Tentative vrasje

519 Klodjan Behar Ruko 04.10.1982 L.1 Maj, Fier 5 vjet burg Tentative vrasje

520 Lefter Hazis Veliaj 03.03.1980 L. 1 Maji, Fier 5 vjet burg Vjedhje me arme

521 Luan Kadri Koçiaj 08.02.1962 Hekal, Mallakaster 8 vjet burg Tentative vrasje

522 Lulzim Mehmet Beqiri 19.05.1971 L. 1 Maji, Fier 14 vjet burg Vrasje

523 Mane Nuredin Driza 02.02.1978 Bishan, Fier 25 vjet burg Vrasje

524 Mirjan Haxhi Braka 21.02.1973 Zhupan, Fier 25 vjet burg Vrasje

525 Muhamet Agur Cilotaj (Çilotaj) 24.08.1966 Lazarat.Gjirokaster 16 vjet burg Vrasje

526 Nuredin Kareman Driza 22.05.1943 Bishan, Fier 25 vjet burg Vrasje

527 Piro Todi Cala 30.01.1962 Hoxhare Re, Fier 15 vjet burg Vrasje

528 Petrit Barjam Buzi 29.01.1973 Kallm i Madh, Fier 16 vjet burg Vrasje ne bashkepunim

529 Rrapo Bujar Kuka 27.08.1981 Kurjan, Fier 8 vjet burg Marrdhenie sksuale dhune

530 Saimir Nuri Osmani 07.08.1977 L.1 Maj, Fier 15 vjet burg Rrembim personi

531 Sherif Jasim Murati 23.05.1968 L.1 Maj Fier 15 vjet burg Vrasje

532 Shpetim Serri Bushi 25.02.1969 Dukas-Patos, Fier 20 vjet burg Vrasje

533 Sokol Kadri Hoxha 17.05.1975 Lgj,re.Patos, Fier 25 vjet burg Vrasje

534 Viktor Shefqet Ymeraj 29.09.1982 Fratar, Mallakaster 25 vjet burg Vrasje

535 Viktor Rauf Pelivani 12.01.1976 Mbrostar-Ura, Fier Burg perjetshem Vjedhje me pasoj vdekjen

536 Adrian Naun Kola 05.10.1966 L. Afrim, Fier 25 vjet burg Vrasje

537 Alket Bilbil Muçaj 17.06.1977 Gorishove, Fier 19 vjet burg Largim nga burgu/ vrasje

538 Arjan Petraq Kerri 15.12.1963 Mbrostar, Fier 18 vjet burg Vrasje

539 Artur Eduart Deliu (Mesutaj) 10.11.1973 Siqece, Fier 15 vjet burg Vrasje

540 Besnik Jashar Shahaj 26.05.1971 Lushnje 25 vjet burg Vrasje

541 Bujar Dalip Kananaj 18.12.1971 Vlore 22 vjet burg Vrasje

542 Edmond Andrea Gjergji 18.08.1969 Kraps, Fier 7 vjet burg Vjedhje

543 Fadil Nuri Zeqo 05.02.1970 Sulaj , Fier 25 vjet burg Vrasje

544 Flamur Mustafa Ndino 02.09.1967 Fier Burg perjetshem Rrembim personi

545 Floresha (Flora) Hasan Ndino 05.01.1966 Fier 23 vjet burg Rrembim personi

546 Ilir (Jani) Zaim Mernica 22.02.1974 Sulaj , Fier 20vjet burg Vrasje

547 Marsel Qemal Aliaj 26.02.1981 Ferrras, Fier 5 vjet burg Vjedhje

548 Pellumb Rushan Muskaj 21.06.1973 Patos 16 vjet burg Vrasje

549 Perparim Qazim Bushaj 21.01.1964 Lushnje 17 vjet burg Vrasje

550 Vladimir Aziz Muskaj 10.03.1961 Kreshpan, Fier 16 vjet burg Vrasje

551 Artan Shaban Shehu 25.12.1969 Cerrik 10 vjet burg Shfrytezim prostitucio

552 Artur Bashkim Metushi 12.02.1974 Linas-Mollas 15 vjet burg Trafik femrash

553 Avni Xhemil Avduli 03.03.1976 Delvine 11 vjet burg Trafik femrash

554 Besnik Qani Kishta 27.08.1977 Cerrik 20 vjet burg Shfrytezim prostitucio

555 Dashamir Mehmet Bylyku 12.01.1973 Gramsh 7 vjet burg Shfrytezim prostitucio

556 Durim Caush Ibrahimi 11.11.1966 Orenj .Librazhd 18 vjet burg Trafik femijesh

557 Leonard Neshat Qazolli 27.12.1978 Cerrik 15 vjet burg Shfrytezim prostitucio

558 Maria (Angjela) Rocco Tamila 1968 Monza Itali 6 vjet burg Trafik te mjeteve motorike

559 Miranda Qerim Rabja (Kishta) 11.11.1975 Elbasan 17 vjet burg Shfrytezim prostitucio

560 Saimir Mehmet Alterziu 03.05.1974 Elbasan 10 vjet burg Shfrytezim prostitucio

561 Sokol Agim Korani 04.01.1970 Cerrik 5 vjet burg Ndihme per kalim te paligjshem te kufirit

562 Antonet Pellumb Rozani 16.01.1983 Belesh 7 vjet burg Prodhim dhe shitje te L.Narkotike

563 Artan Gezim Ago 27.01.1977 Devoll 5 vjet burg Prodhim dhe shitje te L.Narkotike

565 Kreshnik Murat Daci 23.05.1989 Elbasan 6 vjet burg Prodhim dhe shitje te L.Narkotike

566 Isein Haqredin Nasufi 21.09.1967 Struge, Maqedoni 6 vjet burg Prodhim dhe shitje te L.Narkotike

567 Lavdosh Izet Bregu 14.10.1976 Elbasan 8 vjet burg Prodhim dhe shitje te L.Narkotike

568 Saimir Nazmi Baxhaku 20.04.1976 Elbasan 7 vjet burg Prodhim dhe shitje te L.Narkotike

569 Vangjel Niqifor Kondili 14.03.1965 Gjirokaster 10 vjet burg Trafik te L.Narkotike

570 Gazmend Hekuran Basha 20.03.1974 Elbasan 5 vjet e 4 muaj burg Mashtrim

571 Pandeli Jakov (Kov) Qosja 18.11.1972 Elbasan 5 vjet e 6 muaj burg Mashtrim

572 Albin Ymer Preçi 20.10.1965 Tirane 18 vjet burg Vrasje

573 Almir Kujtim Haruni 04.11.1975 Gramsh 18v vjet burg Vrasje

574 Artan Llazar Muça 13.05.1971 Elbasan 25 vjet burg Vrasje

575 Besnik Rrapush Latifi 26.09.1970 Malasenj, Elbasan 19 vjet burg Vrasje

576 Edmond Andrea Gjergji 06.09.1972 Gjirokaster 10 vjet burg Vrasje

577 Fatjon Sali Kapri 22.10.1979 Cerrik 22 vjet burg Vrasje

578 Gentian Ismail Lulaj 25.04.1974 Elbasan 20 vjet burg Vrasje

579 Gentjan Qazim Ajazi 08.02.1975 Kruje 23 vjet burg Vrasje

580 Gjergj Aranit Yzeiri 12.05.1978 Elbasan 20 vjet burg Vrasje

581 Ilir Janaq Kapurani 15.08.1973 Elbasan 22 vjet burg Vrasje

582 Muhamet Hazis Belba 31.03.1969 Librazhd 19 vjet burg Vrasje

583 Pellumb Aqif Lleshi 13.03.1973 Belsh, Elbasan 18 vjet burg Vrasje ne bashkepunim

584 Pellumb Sefer Nulis (Osmani) 01.06.1967 Pogradec 20 vjet burg Vrasje

585 Qerim (Perparim) Ibrahim Topalli 28.01.1967 Peqin Burgim i perjetshem Vrasje

586 Sabri Bajram Hasa 12.11.1951 Peqin 8 vjet burg Vrasje

587 Sherif Shefqet Gjini 13.11.1961 Mollas, Elbasan 18 vjet burg Vrasje

588 Vladimir Gezim Baku 02.03.1983 Peqin Burgim i perjetshem Vrasje

589 Vullnet Hasan Hida 01.06.1968 Cerrik Burgim i perjetshem Vrasje

590 Kostandin Harun Nishku (Baki Duzha) 17.10.1965 Gramsh 25 vjet burg Vrasje

591 Xhevahir Ismail Ruçi 01.10.1965 Cerrik 24 vjet burg Vrasje

592 Armand Kujtim Isufi (Isufaj) 07.07.1981 Elbasan 7 vjet burg Tentative vrasje

593 Durim Arshim Isufi 2.08.1967 Proptisht 13 vjet burg Tentative vrasje

594 Erdis Kudret Sulko 24.03.1983 Fier 10 vjet burg Plagosje rende

595 Neim (Neim) Tafil Çollaku 10.04.1966 Pogradec 13 vjet e 4 muaj burg Torture

596 Tristan Pilo Peçi 18.11.1984 Elbasan 15 vjet burg Tentative vrasje

597 Zeni Arshim Isufi 02.12.1965 Pogradec 7 vjet e 6 muaj burg Tentative vrasje ne bashkepunim

598 Ahmet Petrit Myftarago (Myftari) 04.02.1959 Elbasan 13 vjet burg Larguar nga burgu/Vrasje

599 Ermira Maksim Beqiraj 23.02.1974 Elbasan 16 vjet burg Larguar nga burgu/ Prodhim dhe shitje te L.Narkotike

600 Fatmir Petrit Rrahmani 16.02.1967 Elbasan 20 vjet burg Vrasje me dashje

601 Gezim Sherif Xhika 17.06.1967 ELBASAN 16 vjet burg Vrasje

602 Haziz (Hazis) Ramazan Gjika 18.03.1962 Elbasan 23 vjet burg Larguar nga burgu/Vrasje

603 Ili Stefan Shukli (Ilia Shukle) 26.10.1953 Elbasan 23 vjet burg Larguar nga burgu/Vrasje

604 Izmir Qemal Xhafa 29.10.1966 Librazhd 25 vjet burg Larguar nga burgu/Vrasje

605 Kodhel Mishim Ferra 22.05.1964 Pogradec 7 vjet burg Larguar nga burgu/Vrasje

606 Kujtim Petrit Rrahmani 02.01.1969 Elbasan 18 vjet burg Larguar nga burgu/Tentative vrasje

607 Agim Ramadan Allko 07.09.1974 Librazhd 10 vjet burg Vjedhje me arme

608 Behar Murat Baha 30.10.1970 Cerrik, Elbasan 15 vjet burg Vjedhje me dhune

609 Klodian Xhevahir Zeneli 12.02.1974 Librazhd 11 vjet burg Vjedhje me arme

610 Luan Gani Musta 25.03.1974 Elbasan 13 vjet burg Vjedhje me arme

611 Spiro Petro Josifi (Luan Qosja) 28.06.1978 Zavaline 20 vjet burg Vjedhje me arme

612 Agron Fadil Peqini 19.03.1961 Elbasan Burgim i perjetshem Vrasje me dashje. Krijim i organizates kriminale……

613 Bashkim Xhemal Buzani 21.05.1971 Elbasan Burgim i perjetshem Larguar nga burgu

614 Ndricim Myrteza Sadushi (Çaushi) 13.09.1970 Elbasan Burgim i perjetshem Vrasje me dashje. Krijim i organizates kriminale……

615 Gentian Enver Çaka 19.06.1972 Elbasan 22 vjet burg Rrembim personi. Vjedhje me arme.

616 Vladimir Fadil Peqini 29.12.1964 Elbasan Burgim i perjetshem Vrasje me dashje. Krijim i organizates kriminale……

617 Fatjon Sali Kapri 22.10.1979 Elnasan 22 vjet burg Vrasje

618 Admir Ndoc Zmali (Ismaili) 12.01.1977 Bajram Curri 17 vjet burg Vrasje me dashje.

619 Agim Dalip Vata 13.02.1980 Lezhe 12 vjet burg Vjedhje me dhune

620 Agim Isuf i Hajdaraj (Hajdari) 05.08.1969 Deqe, Tropoje 25 vjet burg Vrasje me paramendim. Tentative vrasje.

621 Agim Maliq Mici 20.10.1975 Kukes 22 vjet burg Vrasje me paramendim.

622 Ajet Rexhep Markaj 24.04.1990 Kukes 14 vjete e 8 muaj burg Larguar nga burgu. Vjedhje. Vjedhje me arme e mbetur ne tentative

623 Alban Ramadan Ila (Fatmir Gjoçi) 31.12.1988 Peqin 6 vjet burg Vjedhje me dhune ne bashkepunim

624 Alban Besnik Halili 07.11.1977 Lushnje 15 vjet burg Tentative vrasje ne bashkepunim.

625 Albert Naim Hoxha 02.09.1982 Tirane 18 vjet burg Vrasje ne rrethana cilesuese e mbetur ne tentative

626 Alfred Alush Beqiri 14.03.1979 Tirane 7 vjet burg Trafikim te L. narkotikeve ne bashkepunim

627 Altin Dollor Arapi (Petrit Berzati) 23.01.1971 Vlore Burgim I perjetshem Vrasje ne rrethana cilesuese. Vjedhje me arme ne bashkepunim

628 Altin Hajri Lala 16.07.1974 Tepelene 17 vjet burg Vrasje me dashje.

629 Altin Sabaudin Hasani 30.05.1973 Tirane 22 vjet burg Vrasje me paramendim

630 Andi Agron Prençi 08.10.1994 Diber 6 vjet e 1 muaj burg Vjedhje me dhune

631 Anton Kolec Vila 04.04.1977 Tirane 20 vjet burg Vrasje me dashje. Tentative vrasje.

632 Arben (Artan) Ismail Muça 21.07.1970 Tirane 23 vjet burg Vrasje me paramendim.

633 Aredin Jaho Shyti 07.03.1945 Vlore 17 vjet burg Larguar nga burgu/Vrasje me dashje

634 Arjan Xhafer Çenga 24.10.1965 Tirane 10 vjet burg Rebelim ne kushtet e gjendjes se jashtezakonshme

635 Arlind Qamil Hyseni 16.06.1985 Puke 25 vjet burg Vjedhje me pasoje vdekje ne bashkepunim.

636 Armando Vlash Gjeci 10.09.1987 Sarande 6 vjet e 6 muaj burg Prodhim dhe shitje te L. narkotike. Prodhim dhe mbajtje pa leje te armeve luftarake.

637 Artan Hajri Muça 20.05.1966 Sarande 10 vjet burg Mashtrim

638 Artur Aleksander Lleshi 08.12.1988 Mirdite 8 vjet burg Vrasje me dashje.

639 Artur Ymer Doku 01.09.1974 Tirane 20 vjet burg Vrasje me paramendim. Tentative vrasje ne bashkepunim.

640 Asim Ali Kojeli 23.04.1964 Tropoje 20 vjet burg Vrasje me dashje.

641 Astrit Abaz Picari 04.09.1970 Tirane 17 vjet burg Vrasje me dashje

642 Avni Xhemal Majallari 03.02.1962 Tirane Burgim i perjetshem Vrasje me paramendim ne bashkepunim

643 Ayhan Ali Dogan 08.08.1976 Turqi 6 vjet burg Dhenie ndihme per kalim te paligjshem te kufirit e mbetur ne tetnative. Grup i strukturuar kriminal

644 Bashkim Feçor Driza 03.02.1958 Fier 16 vjet burg Mashtrim me bashkepunim

645 Bashkim Riza Ferati 02.09.1979 Kukes 21 vjet burg Vrasje ne rrethana te tjera cilesuese ne bashkepunim.

646 Bekim Xhemal (Qamil) Bashaj 25.06.1977 Tropoje 25 vjet burg Vrasje me paramendim

647 Besnik Hysen Lamçja 05.02.1982 Elbasan 25 vjet burg Vrasje me paramendim. Vjedhje me arme.

648 Besnik Xhemal Hasani (Alihasanaj) 10.12.1969 Tirane 16 vjet burg Vrasje me dashje. Tentative vrasje

649 Bledar (Blerdi) Hasan Hasani (Memia) 01.01.1978 Tropoje 14 vjet burg Vjedh me dhune ne kuader te grupit te strukturuar kriminal. Vjedh me pasoja te renda ne kuadrin e grupit te strukturuar kriminal

650 Blendi (Bledar) Llazar Prendi 09.05.1975 Berat 5 vjet burg Prodhim e shitje te L. narkotike ne bashkepunim

651 Bruno Hamard 07.04.1970 France 5 vjet burg Mashtrim me shume se nje here

652 Bujar Zaim Sefa 07.07.1986 Kukes 15 vjet burg Vjedhje me arme. Trafikim i mjeteve motorike

653 Debatik Abidin Ocka 10.05.1973 Korçe 6 vjet burg Tentative vrasje

654 Denis Sinan Isufi 27.12.1980 Tirane 12 vjet burg Vrasje ne rrethana cilesuese ne menyre te rrezikshme per jeten e shume personave.

655 Edvil Lutf Hasani 10.05.1979 Permete 10 vjet burg Vrasje me dashje e mbetur ne tentative

656 Emirion Demush Ahmetaj 15.07.1988 Kukes 7 vjet burg Marrdhenie seksuale me te mitura

657 Endrit Eduhad Majollari 04.04.1983 Tirane 10 vjet burg Vrasje me dashje ne bashkepunim

658 Engjell Lik Bitaj 25.04.1968 Vlore 12 vjet burg Larguar nga burgu/Vrasje

659 Erion Azis Borakaj 06.03.1981 Vlore 5 vjet burg Perkrahje e autorit te krimit

660 Erjon Vladimir Abazaj 19.06.1980 Fier 18 vjet burg Vrasje me dashje ne bashkepunim

661 Ervin Dhimokrat Shahini (Shabani) 20.11.1974 Tirane Burgim i perjetshem Larguar nga burgu. Vjedhje me dhune. Vjedhje me dhune me pasoje vdekjen

662 Erzen Latif Muca 20.04.1970 Diber 15 vjet burg Vrasje me paramendim.

663 Etmond Neki Omeri 27.07.1967 Fier 12 vjet burg Shfrytezim prostitucioni ne rrethana renduese. Largim nga vendi i vuajtjes se denimit

664 Fabio (Shpetim) Bajram Krasta (Ruspi) 23.06.1978 Mat 10 vjet burg Vjedhje me arme ne bashkepunim

665 Fabjon Abaz Lamja 25.08.1987 Tirane 21 vjet burg Tentative vrasje.

666 Fation Agim Muharremi 04.06.1984 Tirane 11 vjet burg Vrasje me dashje.

667 Fatlind Haxhi Ahmetaj 23.10.1985 Tropoje 5 vjet burg Prodhim dhe shitje narkotikeve

668 Fatmir Rexho Rexho 05.05.1953 Tirane 6 vjet e 8 muaj burg Mashtrim me pasoja te renda

669 Fatmir Sadik Rama 12.05.1969 Tirane 20 vjet burg Larguar nga burgu. Vjedhje me dhune me pasoje vdekjen

670 Fatos Nezir Xhakrosa 28.12.1969 Mat 16 vjet burg Trafikim i femrave per prostitucion. Fallsifikim i leternjoftimeve apo vizave

671 Festim Aqif Rusi 06.05.1979 Diber 20 vjet burg Vrasje me dashje. Mbajtje pa leje te armeve

te ftohta

672 Florenc Gjon Ndoj 24.03.1990 Lezhe 5 vjet burg Vjedhje e kryer ne bashkpunim

673 Fran Zef Ndreca (Doda) 19.08.1972 Mirdite 20 vjet burg Vrasje me paramendim ne bashkepunim

674 Gazmend (Gazment) Taip Katroshi 26.07.1974 Tirane 13 vjet burg Vjedhje me arme. Rebelim i te burgosurve

675 Genti Luan Topuzi 19.07.1977 Tirane 20 vjet burg Vrasje me paramendim

676 Gentian Xheladin Tako (Take) 13.09.1975 Tirane Burgim i perjetshem Vrasje me dashje ne lidhje me nje krim tjeter

677 Gezim Haxhi Vuka 04.09.1970 Mat 15 vjet burg Trafikim femrash per prostitucion

678 Gjon Nikoll Kola 02.06.1967 Puke 6 vjet burg Trafikim i lendeve narkotike. Fallsifikim i akteve te gjendjes civile

679 Hashim Sahit Isufi 10.05.1962 Diber 18 vjet burg Tentative vrasje.

680 Hekuran Jake Nika 24.05.1981 Puke 13 vjet burg Vjedhje me arme

681 Hidajet Shaip Kaçeli 10.12.1980 Burrel 8 vjet burg Trafikim i femrave

682 Indrit Ramiz Plaku 13.7.1987 Elbasan 5 vjet burg Prodhim dhe shitje te L. narkotike

683 Indrit Ali Korra 24.02.1976 Durres 17 vjet burg Vrasje me dashje

684 Ismet Rizan Oruçi 08.04.1975 Kukes 6 vjet burg Vrasje te kryer ne gjendje te tronditjes se forte psiqike.

685 Izet Idriz Haxhiaj 09.07.1966 Tropoje 25 vjet burg Vrasje me paramendim ne bashkepunim

686 Jashar Bajram Begani (Bagami) 24.08.1952 Tirane Burgim i perjetshem Vrasje.

687 Julian Xhuma Gega 21.10.1978 Korçe 13 vjet burg Trafikim i L.narkotike ne bashkepunim, mbetur ne tentative

688 Julian Daut Dauti 13.11.1974 Durres 10 vjet burg Rrembim personi

689 Kreshnik Defrim Spahiu (Nikolin Gjoka) 20.06.1974 Tirane 25 vjet burg Vjedhje me arme ne bashkepunim. Vjedhje me

arme me pasoje vdekjen. Vrasje me dashje mbetur ne tentative. Vjedhje e bankave dhe arkave te kursimit. Fallsifikim

690 Kreshnik Perparim Kule 23.03.1984 Bullgari 10 vjet burg Mashtrim

691 Kujtim Demir Demiri 17.03.1967 Tirane 15 vjet burg Trafikim i te miturve

692 Kujtim Riza Qordja 19.08.1973 Tirane 25 vjet burg Vrasje me paramendim

693 Leart Aredin Shyti 18.05.1972 Elbasan 24 vjet burg Vjedhje me pasoje vdekje ne bashkepunim. Vjedhje me arme, me dhune.Vjedhje e bankave dhe arkave te kursimit. Rrembim personi, 694 Leonardi Sulejman Elezaj 22.09.1971 Vlore 25 vjet burg Vrasje me paramendim.

695 Lulash Gjergj Gjoni 06.04.1974 Puke 20 vjet burg Vrasje me dashje e kryer per motive te dobta

696 Lutfi Isuf Hida 02.03.1965 Tirane 20 vjet burg Larguar nga burgu/ Vrasje

697 Marjan Rrok Rroku (Rrokaj) 29.01.1974 Shkoder Burgim i perjetshem Vrasje me dashje

698 Martin(Aleksandër) Gjon Tusha 13.05.1971 Mat 11 vjet burg Heqje e paligjshme e lirise.Vjedhje me dhune

699 Merita Munir Nurçe 19.03.1961 Peshkopi 5 vjet burg Mashtrim me shume se nje here

700 Miguel Dalip Porja 18.05.1987 Mat 6 vjet burg Prodhim dhe shitje narkotikesh

701 Mirela Flamur Muhametllari 05.04.1975 Skrapar 10 vjet burg Trafik i narkotikeve

702 Musli Beqir Mehmetaj 24.04.1975 Peje-Kosove 18 vjet burg Vjedhje banke ne formen e grupit te strukturuar kriminal.

703 Ndrec Mhill Kola 05.12.1962 Puke 19 vjet burg Vrasje me dashje. Armembajtje pa leje

704 Nezir Mehmet Murati 05.11.1936 Mat 6 vjet burg Fallsifikim i dokumentave nga personi qe ka per detyre ta leshoje ate

705 Nikolin Vlash Xhepa 28.01.1968 Tirane 24 vjet burg Vrasje. Armembajtje pa leje

706 Orik Aredin Shyti 04.10.1976 Elbasan Burgim i perjetshem Akte terroriste. Vrasje ne rrethana cilesuese. Vjedhje me pasoje vdekjen. Vjedhje me arme. Vjedhje me dhune.

707 Pellumb Rrapush Xhaferri 03.04.1964 Lushnje 10 vjet burg Mashtrim ne bashkepunim

708 Perparim Rrapush Xhaferri 05.02.1962 Lushnjue 10 vjet burg Mashtrim ne bashkepunim

709 Petrit Ndue Ndoci 10.12.1974 Puke 18 vjet burg Vjedhje me arme ne bashkepunim

710 Pullumb Asim Shehaj 17.03.1954 Shkoder 18 vjet burg Mashtrim

711 Qemal Xhaferr Vogli 13.02.1968 Tirane 6 vjet burg Plagosje rende

712 Roketi Pavllo (Pavllaq) Berberi 08.08.1975 Fier 19 vjet burg Vrasje me dashje. Plagosje e rende me dashje

713 Rolandi Agim Bocka (Backa) 13.03.1968 Fier 19 vjet burg Vrasje me dashje. Tentative vrasje

714 Rruzhdi Sami Zoku (Zogu) 18.05.1985 Diber 10 vjet burg Vrasje me dashje e mbetur ne tentative ne bashkepunim.

715 Saimir Islam Muça 15.09.1974 Kavaje 17 vjet burg Larguar nga burgu/vrasje ne bashkepunim

716 Saimir Xhemal Mali 05.04.1977 Tirane 8 vjet burg Vjedhje me arme

717 Shkelqim Asllan Alushi (Nufka Reçi) 03.05.1967 Tirane 25 vjet burg Vrasje ne rrethana te tjera cilesuese ne bashkepunim.

718 Sokol Arif Hilaj (Hila) 01.08.1973 Kukes 25vjet burg Vrasje me paramendim. Vrasje me dashje.

719 Sokol Selfo Mançellari 21.02.1970 Permet 20 vjet burg Vrasje me paramendim.

720 Tome Ded Lleshdedaj 12.05.1944 Gjakove-Kosove 8 vjet burg Mashtrim

721 Tomor Qazim Çela 13.01.1966 Lushnje 24 vjet burg Vrasje me dashje

722 Vendim Rrustem Buçpapaj 09.06.1972 Tropoje 20 vjet burg Vrasje me paramendim ne bashkepunim.

723 Xhahit Fuat Xhaferi 29.01.1933 Tirane 12 vjet burg Rrebelim, dezertim i kuadrit komandues. Shperdorim i armatimit ne kushtet e gjendjes se jashtezakonshme. Shperdorim i detyres nga ushtaraku

724 Xhurjan Lutfi Shaba 02.04.1981 Tirane 10 vjet burg Vrasje me dashje ne bashkepunim

725 Zamir Ramazan Ferhati 08.09.1964 Tirane 7 vjet burg Prodhim dhe shitje e L. narkotike

726 Zenel Isuf Buchala 16.06.1971 Kosove 6 vjet burg Mashtrim kompjuterik ne bashkepunim

727 Agim Gjon Përpepaj 1968 Tropoje 8 vjet burg Vrasje. Prodhim mbajtje pa leje te armeve luftarake.

728 Selim (Selami) Muhamet Struga 05.03.1964 Tirane 15 vjet burg Vrasje me dashje

729 Luan Ramiz Hoxha 28.03.1960 Shkoder 5 vjet burg Shperdorim detyre kryer nga kuadri komandues

730 Gjovalin Gjon Toma 10.01.1968 Shkoder 6 vjet e 8 muaj burg Mashtrim

731 Orgest Sulo Disha 13.04.1984 Tepelene 5 vjet burg Prodhim dhe shitje te lendeve narkotike

732 Keze Demo Shehaj 20.02.1950 Fier 10 vjet burg Mashtrim

733 Emanuela Hajredin Llozhi 01.02.1993 Tirane 5 vjet burg Prodhim dhe shitje te lendeve narkotike

734 Ilir Nazmi Kumbaro 27.10.1953 Elbasan 15 vjet burg Torture me pasoje vdekjen e kryer ne bashkpunim

735 Enerik Ramo Çela 05.05.1988 Tepelene 9 vjet burg Vjedhje me dhune ne bashkepunim

736 Alda (Elda) Kudret Kaçaj (Kacaj) 21.08.1983 Vlore 12 vjet burg Mashtrim me pasoja te renda

737 Naser Adem Gashi 20.11.1960 Kosove 7 vjet e 4 muaj burg Trafik te lendeve narkotike e kryer ne bashkepunim, e mbetur ne tentative

738 Massimilino Antonios Locorotondo 16.01.1983 Ostumi 8 vjet burg Trafikim i mjeteve motorike

739 Alessandro Locatelli 23.03.1947 Itali 7 vjet burg Pastrim i produkteve te veperes penale ose veprimtarise kriminale

740 Nebi Qamil Çeça (Ceco) 15.03.1969 Tirane 18 vjet burg Larguar nga Burgu/vrasje me dashje

741 Nicholas Lazaro Leolopulos (Leopoulos) 08.06.1950 Greqi 12 vjet burg Mashtrim. Fallsifikim dokumentash

742 Aliki Ilia Buratzi 30.01.1967 Gjermani 10 vjet burg Trafik i armeve dhe municioneve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komente

Të tjera

Abissnet