10 celularët më të shtrenjtë në botë (VIDEO)

Sot kemi vendosur t’ju prezantojmë 10 celularët më të shtrenjtë në botë.

I pari në listë kushton plot 8 milionë dollarë dhe i tëri prej ari.

Shikoni videon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet