Platforma ime për Kosovën

Nga Kadri Veseli Në fillim të kësaj jave, unë kam bërë publike një platformë konsensuale dhe gjithëpërfshirëse të agjendës shtetërore…

Aurora dhe lindja e diellit

“Sunrise rrëzon një parti aurora mbi hemisferën jugore”, tha astronauti Ricky Arnold i imazhit që shënoi nga Stacioni Hapësinor Ndërkombëtar….

A e dini se… ?

1. Gjatësia nga kyci i dorës deri tek bërryli është e njëjtë me gjatësinë e shputës së këmbës. 2. Zemra e…

Abissnet